1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház), Főépület, I./115., Nyitva: H-P 10:00-16:00 (Online 0-24)

Bélyegző Expressz Blog

Nomád Cégvezető Magazin

Legújabb Bejegyzések

Szabadságról szervált szuvenír

A fapadosok a sárga busz szintjére hozták a légiközlekedést. Ez bizonyos szempontból rossz, ugyanakkor elvitathatatlan érdemük, hogy az utazás élményét egyre több és több ember számára tették elérhetővé. A Booking.com és az AirBNB pedig kiváló hátteret ad egy-egy jól szervezett külföldi úthoz.

bővebben

Kevés cuccal szabadon

Imádok minden elmés kütyüt. Szeretek ilyeneket magamnál tartani, és elmondhatatlanul élvezem, amikor használhatom őket.

bővebben

Non est volentis

Az első ilyet nagyon nehéz átélni. Az ötödik után az ember már csak káromkodik. Később már azt is csak halkabban és unottan, mert megszokta. Aztán megtanul minél többet kihozni abból, amiben mozoghat. Megtanulja megszerezni a maga belső szabadságát. Na, ez a kincset érő képesség. És ez nagyon sokszor jól jött már az életben.

bővebben

Egy doboz Henri Wintermans

Úgy döntöttem, március tizenötödikét tizenhatodikán, egymagam ünnepelem meg, a kellő tisztelettel, az egykori Pilvaxról elnevezett kávéházban, egy löttyintésnyi tejjel elkevert dupla – van még ilyen, hogy dupla? – és egy szivar mellett.

bővebben

Ma ontják véremet

Akkor értettem meg, hogy én már fél lábbal a sírban állok, amikor kiderült, hogy nem tudják, kik voltak a Beatles tagjai.

bővebben

Ufókra és ebolára költünk a fiammal

Most, hogy leszálltunk egy üstökösre, egyre fontosabb, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a földönkívüliekkel, szóval gyorsan szavaztam az X-Faktorban a Tha Shudrasra, mert ők állítólag valami idegen bolygóról jöttek. Meg a zenéjük is tetszik. Meg a gyerekem megdumált.

bővebben

Régebbi bejegyzések

Kategóriák