Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Bélyegzők az irodába, műanyag házzal

FONTOS TUDNIA:

Az a bélyegző, amit Ön keres, biztosan kapható nálunk!

Nézze meg a csoportosításban, és ha nem találja, hívjon bennünket, mi örömmel megkeressük Önnek!

Ezeket a bélyegzőket nagyon gyorsan elkészítjük, ráadásul, ha kéri, házhoz is szállítjuk. Így Önnek fel se kell álnia az asztaltól. Az eső másoknak esik, a dugóban mások bosszankodnak – Ön kényelmesen, karosszékben várhatja a bélyegzőjét!
Tudta, hogy ha sürgős, Budapesten akár a megrendelést követő 2 órán belül is az íróasztalán lehet a bélyegzője? Ez a szolgáltatásunk ugyan feláras, és csak munkaidőben és csak Budapesten tudjkuk nyújtani, de ezt szeretik az ügyfeleink közül a legjobban.

Akár expressz kéri, akár normál – 1 munkanapos – határidővel, nem fog csalódni a munkánkban!

(Ha pedig nem sikerülne egyedül választania, kattintson a „Kapcsolat” gombra, és hívjon bennünket – segítünk!

Irodai hosszúbélyegzők | normál bélyegzők | számlákra, iratokra | műanyag házzal

Bármilyen méretű bélyegzőt is keres, ezek között megtalálja. Az egész kicsi, egysoros bélyegzőtől kezdve a hatalmas lenyomatméretűig, amelyre akár egy táblázatot, vagy egy szerződés hosszú záradékát, de akár egy rövidebb novellát is elhelyezhet. Van olyan bélyegzőnk is, amelyet kifejezetten a nyomtatott számlatömbökhöz kényelmes használni, mert azon a kis szűk, előnyomott helyen is elfér a bélyegző szövege. Mind kézbe simul, elegáns. Mindig tiszta lenyomatot ad, hosszú évek múlva is ugyanolyan pontosan működik, mint újkorában. Ugyanazt a szöveget az összes márka közül a Trodat tudja a legkisebb bélyegzőházba tenni, így Önnek biztosan nem okoz majd gondot, hogyan tegye el kényelmesen.
Mindegyik bélyegzőnk nagyon tisztán dolgozik, sem az irodáját, sem a ruháját nem fogja összekenni vele. Válasszon egyet, és használja akár már ma!

Megnézem

Segítséget kérek

Körbélyegzők és ovális bélyegzők | dátum nélkül

Erős, strapabíró, kényelmes és elegáns körbélyegzők. 19 mm-es átmérőtől 50 mm-ig bármilyen kör bélyegzőlenyomatot el tudunk helyezni bennük. (Persze a 19-esben akár kisebbet is.)
Nemcsak a közintézmények, iskolák kedvelik. A legkisebb körpecséteket a műszaki ellenőrzéshez (MEO) is sokan használják. Pontgyűjtő akciókhoz is ideális.
FIGYELEM! Ha az itt található bélyegzőknél kisebb vagy nagyobb átmérőjű körbélyegzőre volna szüksége, lépjen velünk kapcsolatba – ezt is megoldjuk!

Megnézem

Segítséget kérek

Dátumbélyegzők | számlabélyegzők | műanyag házzal

belyegzoexpressz belyegzokep

A dátumbélyegzők szalagja 11 évre elegendő évszámot tartalmaz. Ha az Öné épp most „járt le”, akkor itt az ideje, hogy újra cserélje. Különféle dátummagasságú és dátumrendű bélyegzők közül választhat. Kérésére angol (nap-hó-év) vagy német (hónap – nap – év) dátumrendű bélyegzőt is tudunk szállítani. Egyes bélyegzőkön szabadon megválasztható, hogy a hónapok nevét betűvel vagy számmal (pl. júl vagy 07) kívánja jelölni. Ez nem minden típusnál érhető el – kérjük, ha ilyen igénye van, jelezze ezt megrendelésében, vagy hívjon bennünket.
Az itt található számbélyegzők NEm váltják automatikusan a sorszámokat, ezek kézi beállítású szerkezetek. Amennyiben automata sorszámozót keres, ezt webáruházunkban is megtalálja, de ügyfélszolgálatunk is örömmel segít kiválasztani Önnek a megfelelő darabot.

Megnézem

Segítséget kérek

Körbélyegzők és hosszúbélyegzők | szöveggel és állítható dátummal

Ha nem elég egy dátumbélyegző vagy csak egy szövegbélyegző, hanem a kettő kombinációjára van szüksége, akkor ezek közül a termékeink közül válasszon.
A legkisebb ilyen bélyegzőnk egy sor szöveget és egy dátumot nyom, a legnagyobbra annyi adat fér, hogy nincs az a könyvelőiroda, aki tele tudná írni. Könyvelő cégek kedvence az olyan bélyegző, amelyen állítható a számla érkeztetésének dátuma, a többi rubrikában pedig kitölthető a költséghely, az iktatószám, elfér rajta a „könyvelve”, „utalva”, „jóváhagyva”, „iktatószám” és számos egyéb fontos adat. Aki ilyen bélyegzővel könyvel, egy szempillantás alatt át tudja tekinteni, mi is történt eddig a számlával.
De gyakori a fölül név, alatta dátum, az alsó sorban pedig „engedélyezve” vagy „jóváhagyva”, „könyvelve”, „fedezet rendben” stb. szövegezésű bélyegző is.
Bármilyen nyomtatott anyagot, amelyhez dátum, határidő köthető, könnyedén kezelhet. „Érvényes:”, alatta dátum. „Lejár:” alatta dátum. A nagyobb bélyegzőkön fölülre is és a dátum alá is több sor szöveg fér el.

Akár dátumhoz kötött kuponokat is nyomtathat a vevő számlájára: ha adott határidőig újból vásárol, és bemutatja ezt a kupont, kedvezményt kap. Az ötletek száma végtelen. És mindet meg tudjuk valósítani. Egy ilyen bélyegzőben.

Megnézem

Segítséget kérek