Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Ezt fogja szeretni a Bélyegző Expresszben

A Bélyegző Expressz

Ki az a Bélyegző Expressz, és miért érdemes bennünket választania?

A bélyegzőt azonnal, soron kívül készítjük. És utaznia sem kell érte

Miért kellene Önnek menni a bélyegzőért, amikor házhoz is kérheti? Mi minden bélyegzőt – igen, akár egyetlen darabot is – házhoz szállítunk. Budapestre akár 2 órán belül is. Nem kell érte jönnie, foglalkozhat azzal, ami a munkája: vagyis nem az utazásra fog költeni, és nem pazarolja az idejét, hanem pénzt termel.
Vagy pihen, ha úgy tetszik.

Az 1 munkanapos határidő NEM expressz. Expressz = azonnal.

Ami máshol expressz, az itt alap. 1 munkanap alatt bélyegzőt készíteni nem expressz munka – az pihenés. Ha ezzel a határidővel rendel, semmilyen expressz felárat nem kell fizetnie.
Sokan hirdetik, hogy náluk nincs expressz felár. Persze, nincs, mert expressz szolgáltatás sincs. Nálunk az 1 napos szolgáltatás mindenkinek alapból jár. Budapestre pedig 2 órán belül, expressz szállítunk, ha kéri, és ez a szolgáltatásunk csak +500 forint a normál futárköltségen felül. De zt is cask akkor kell megfizetnie, ha kiszállítást kér. Ha pedig személyesen veszi át a bélyegzőt, az expressz felárat is elengedjük, és a kiszállításért sem kell fizetnie.

Nagyon egyszerű a bélyegző megrendelés

Választhat, hogy szeretné-e kiszerkeszteni a bélyegzőt. Ha igen, akkor kattintson a sárga gombra, a főoldalon, a nagy kép alatt, és válassza a „Rendelés PC-ről, Ön szerkeszt” gombot. Itt egy egyszerű program segítségével – minden grafikai előképzettség nélkül – megszerkesztheti az Önnek megfelelő bélyegzőt.
Nem akar foglalkozni a szerkesztéssel?
Megértjük! Válassza az egyszerűsített rendelést (főoldali nagy kép alatti zöld gomb), és akár ebéd közben, egy unalmas értekezleten vagy a kocsiból, egy hosszabb piros lámpánál (inkább azért álljon félre) leadhatja a megrendelést!

Nem kell értenie a bélyegzőkhöz

Miért kellene értenie a bélyegzőkészítő szakmához, amikor az a mi dolgunk? A honlapon rengeteg segítséget talál, hogy sikerüljön kiválasztani azt a bélyegzőt, amelyikre szüksége van. Elég, ha annyit tud, mit szeretne ráírni.
Ha valamit mégsem találna, csak írjon nekünk (csak kattintson a „kapcsolat” menüpontra), írja meg, mi az elképzelése, mi pedig mindent megoldunk Önnek: megszerkesztjük, mintát küldünk, árajánlkatot adunk. Tájékoztatjuk minden fontos részletről. Minden gondot leveszünk a válláról!

Örök garanciát adunk minden nálunk vásárolt Trodat bélyegzőre

Az természetes, hogy minden szövegért, amit a bélyegzőre írunk, vállaljuk a felelősséget, hogy úgy és az kerül rá, amit Ön jóváhagyott. De ez a garancia ennél sokkal több! És be is tartjuk! Az örök garancia (jogi szöveggel elolvasható a „Garancia, jog” gombra kattintva) nálunk azt jelenti, hogy ha nálunk vásárol Trodat bélyegzőt, és az rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, akkor minden apróbetű és kérdés nélkül mi díjmentesen javítjuk vagy cseréljük. A garancia természetesen nem vonatkozik arra, ha az Ön cégadatai megváltoznak, és arra sem, ha nem megfelelő festéket (pl. tust) tölt a festékpárnába, rongálásra sem, meg arra sem, ha a festékpárna kifogy, mert olyan sokat pecsételt.
Viszont minden olyan esetben, amikor a bélyegző meghibásodik, mi javítjuk vagy cseréljük. Azért merünk ilyen komoly garanciát adni – immár 2008 óta! -, mert tudjuk, hogy csak olyan bélyegzőt adunk ki a kezünkből, aminek bírnia kell a hosszú éveken át tartó kemény irodai munkát is.
Elég korrekt, igaz?

Nagy mennyiséget is gyorsan, pontosan gyártunk - 5 lézergéppel

5 darab nagy teljesítményű lézergravírozó géppel dolgozunk. Hatalmas mennyiségű bélyegzőt is nagyon rövid idő alatt le tudunk gyártani. Ráadásul az sem gond, hogy amíg egy nagy szériát gyártunk, beérkezik egy sürgős megrendelés. Legyártjuk a másik géppel! A napi bélyegzőgumi gyártó kapacitásunk 10 ezer darab 5 soros bélyegzőgumi per nap teljesítmény fölött van.
Bátran tegyen próbára bennünket!

Az van, amit mondunk

Nem ígérgetünk felelőtlenül, nem magyarázkodunk, nem kenünk semmit a vevőre, nem mutogatunk másokra.
Ha valamit megígérünk, betartjuk. Ha hibázunk, elismerjük, és elnézést kérünk. (Sokat dolgozunk, így olykor mi is vétünk hibákat, noha ritkán. Odafigyelünk.)
Ha valami nem oldható meg, nem barkácsolunk. Ajánlunk alternatív megoldást.
A vevői véleméyeket nem magunknak írjuk: bárki számára hozzáférhetőek, nyilvánosak a Google oldalán. Ha rákeres a „Bélyegző Expressz vélemény” kifejezésre a Google keresőben, láthatja, mit írtak rólunk. A legtöbb vevőnk 5 csillagot ad, 4,9 csillag az össz értékelésünk.
Büszkék vagyunk a vevőinkre, és szívesen dolgozunk értük.
Ha Ön nálunk rendel bélyegzőt, egy magyar kisvállalkozásnál költi a pénzét. Nem egy nagyobb úszómedencét veszünk a pénzből, hanem ebből fizetjük a gyerekeink oktatását, az edzésüket, a nyári tábort. Köszönjük, hogy erre is gondol, amikor tőlünk vagy bármilyen más kisvállalkozótól vásárol!