Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Bélyegzők nagy igénybevételre

Heavy metal

Naponta több ezer lenyomat? Sokszor leejti a bélyegzőt? Erős szerkezetet keres, amelyet naponta több ezerszer se nehéz emelgetni, nyomkodni? Megtalálta!

Profi fémbélyegzők nagy igénybevételre | erős, de nagyon könnyű vázzal | dátum nélkül

Ezek tényleg nagyon erős bélyegzők kifejezetten azoknak, akik sok, akár napi több ezer lenyomatot szeretnének készíteni. És ideális azoknak is, akik zord körülmények között dolgoznak. Ez egy gyakorlatilag tönkretehetetlen bélyegző. Rendben: egy tankot is tönkre lehet tenni, de strapabírásban a Trodat Professional Line sorozat bélyegzőit valóban a harckocsikhoz lehet hasonlítani. És a robusztus külső egy könnyen, kényelmesen kezelhető eszközt takar. Meglepően könnyű, és a használata egyáltalán nem erőlteti meg a csuklót. Amikor még voltak határok, a határőrség és a vám is ezeket használta. Nem kímélték őket, mégis hibátlanul működtek.

A kétezres évek elején a Trodat úgy döntött, megerősíti a szerkezetet. Először is végeztek egy tesztet, ahol 1 millió lenyomatot készítettek a bélyegzővel. Még hibátlan volt, de szétszedték, és megnézték, melyek a kopásnak leginkább kitett részei. Ezeket megerősítették úgy, hogy ugyanazt a kopást az eredeti teherbírás 120%-án produkálják. Majd 2017-ben erre rátettek még egy lapáttal, és egy könnyebb, de erősebb, ráadásul dizájnosabb bélyegzőházzal álltak elő. Ez egyelőre felülmúlhatatlan.

Ez a típus a normál lenyomatmérettől egészen az extrém nagy lenyomatméretig számtalan kivitelben kapható.

Néhány típus ízelítőül. A gombokra kattintva megtekinthető és azonnal rendelhető:

Trodat Professional Line 5215
45 mm  átmérőjű kör lenyomat

Profi fémházas bélyegzők | dátummal és szöveggel

Ha egy dátummal és szöveggel kombinált bélyegzőre van szüksége, amely napi több ezer lenyomat mellett sem megy tönkre, és Ön sem akar ínhüvelygyulladást kapni ilyen munka mellett, akkor megtalálta az ideális bélyegzőt. Ezek tényleg nagyon erős darabok, bírják a strapát.

Mitől olyan erősek és mégis könnyűek ezek a bélyegzők?

A vázat egy nagy szilárdságú fémötvözet adja, amelyet ütésálló műanyaggal kombináltak. A forgó alkatrészek elképesztő finoman és zajtalanul járnak – évek múlva is.

A dátumszerkezetet elburkolták, hogy Ön véletlenül se tudja összetintázni az ujjait, amikor beállítja az évet, a hónapot és a napot. Külön ügyeltek arra, hogy ezek az állítókerekek nagyon finoman járjanak, ne karistolják az ujjbegyet. A bélyegzőket 12 évre elegendő dátumszalaggal szerelik. Meglátja: amikor letelik a 12 év, a bélyegző még mindig hibátlanul fog működni.

Ezeknek a bélyegzőknek a lenyomatán elfér egy dátum, a dátum alatt és fölött pedig mérettől függően egy-egy vagy egészen sok sor szöveg.

Hogy miben különböznek más gyártók hasonló kinézetű bélyegzőitől? Abban, hogy ezek tényleg erősek és kényelmesek is egyszerre.

Kattintson a linkre, ha ilyen bélyegzőt szeretne rendelni.

Profi fémházas számbélyegzők | csak számot bélyegez | kézi állítással

Ha egy hosszú számsort kell bélyegeznie, és ehhez egy nagyon nagy strapabírású bélyegzőre van szüksége (például mert napi több ezerszer kell pecsételnie vele), a legjobb, ha fémházas Trodat Professional Line számbélyegzőt választ. Akár 10 karakterből álló számsort is bélyegezhet vele, és nagyon jól állja majd a sarat. Hosszú, de tényleg nagyon hosszú évekig hibátlanul fog működni.

Erős és könnyű egyszerre.

Ha Önnek 10 karakternél hosszabb számot kellene bélyegeznie, kérem, keressen meg bennünket. Erre is tudunk megoldást!

FIGYELEM! Ezek a bélyegzők NEM váltják automatikusan a sorszámot. Ha ilyen bélyegzőt keres, akkor további információért görgessen lejjebb, vagy kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Fémházas automata sorszámozó bélyegzők | automatikus számváltással | akár 15 karakteres számokhoz is

Az automata sorszámozó bélyegzők fém házzal készülnek, és beállítható rajtuk, hogy melyik sorszámtól kezdjék a számozást, és hány leütés után lépjen tovább a sorszám. Beállítható, hogy mindig ugyanazt a számot nyomja a bélyegzőnk, de választhatjuk azt is, hogy minden egyes leütés, vagy 2, 3, 4, 5, 6 vagy 12 egyforma leütés után lépjen tovább a számláló. Az egész egyetlen mozdulattal beállítható, és teljesen automatikus.

Beállítható, hogy egyszerre hány karakter látszódjon a lenyomaton. Például egy 6 karakteres sorszámbélyegzőn a 123-as sorszám megjeleníthető úgy is, hogy 000123, de úgy is, hogy a nullák ne látszódjanak előtte, vagyis az 123 számsor látszódjon. Amikor pedig a számláló elhagyja a 999-es számot, automatikusan megjelenik az ezres helyiértéken az 1-es, és az 1000-es sorszámot látjuk.

Természetesen a kiindulási sorszám is bármikor egy mozdulattal átállítható.

FIGYELEM!

Az automata sorszámozó bélyegzők olajos festékkel működnek. Ez azért fontos, mert a fém kerek kenőanyaga az olajbázisú festék. Soha ne használjon hozzá más festéket, mert ez nagyban károsítja a fém mechanikát.

Webáruházunkban a 6 karakteres sorszámozó bélyegzőt találja, de egyedi igénye esetén igen széles választékkal állunk rendelkezésére. Akár 10-nél is több karakterrel gyártott sorszámozó bélyegző is rendelhető.