Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Gyakran ismételt kérdések

Ha kérdése volna…

Minden, amit tudni érdemes a bélyegző megrendelésről és a kiszállításról. Ha itt nem találja a választ, kérem, hívja irodánkat a +36-1/411-12-12 számon. Segítünk!

Leadtam a megrendelést. Mi történik ezután?

Amikor megkaptuk a megrendelést, felhívjuk Önt. Ha munkaidőn kívül rendelt, akkor a legközelebbi munkanapon, rögtön nyitás után kezdjük visszahívni azokat, akik előző munkanap zárás óta rendeltek. Mindent leegyeztetünk, ami fontos lehet, hogy Ön pontosan azt kapja, amit elképzelt. Megbeszéljük a számlázási és a szállítási címet is, ha kell, ezeket pontosítjuk Önnel. (Kell-e tudnunk kapukódot, működik-e a kapucsengő vagy mobilon kell hívnunk Önt stb.)

Ezt követően azonnal megkezdjük a gyártást. Amikor elkészültünk, átadjuk a bélyegzőt a futárnak, aki elviszi Önhöz. Ha nem kér szállítást, a bélyegző felkerül a polcra. Ott várja Önt, amíg érte nem jön.

Mit jelent az expressz bélyegzőkészítés? Mennyi a felára?

FIGYELEM! A Bélyegző Expressznél az expressz gyártás NEM feláras, ha személyesen jön el a bélyegzőkért. Ha expressz kiszállítást kér, ezt csak Budapesten, csak munkaidőben, csak tárgynapon 12:00 óra előtt leadott megrendelésekre tudjuk vállalni. Az aznapi szállítást garantáljuk, minden esetben tartani tudjuk. Ezt a határidőt kizárólag akkor nem tudjuk tartani, ha extrém időjárási viszonyok, tüntetések, felvonulások, delegációk miatt történő, nagy területet érintő útlezárások miatt lehetetlen közlekedni Budapesten. Gyors motoros és autós futárok viszik a csomagjainkat, de ha leesik a hó, a futárszolgálat teherautókkal szállít, amelyek az eleve lassabb forgalomban nehezebben mozognak. Ez nagyon ritkán történik, és ha ilyen helyzet adódik, mindig előre szólunk.

Az expressz bélyegzőkészítés és kiszállítás ára Budapestre a bélyegző árán felül bruttó 4500,- Ft, mely már a futárszolgálat díját is tartalmazza.

Ha személyesen jön el a bélyegzőért, megvárhatja, amíg elkészül. Így NEM kell expressz felárat fizetnie, és futárköltség sincsen. Még jobb, ha előre elküldi a megrendelést e-mailben, így mire megérkezik, már a kész bélyegző várja. De akkor sem kell sokat várakoznia, ha a helyszínen rendel – egy megrendelés elkészítése, összerakása, számlázása minden egyeztetéssel, adminisztrációval együtt kb. 15-30 perc. Ha több bélyegzőt rendel, akkor is. Ha egészen sokat, de tényleg szokatlanul sokat, akkor azért valamivel több időre van szükségünk, és mindig megmondjuk, hogy várhatóan mennyi időre lesz szükségünk. A gépek gyorsan gravíroznak, így amikor leegyeztettük Önnel a grafikát, nekünk már csak a bélyegzőházak előkészítése és a bélyegző szöveglemezek berakása, a címkék elhelyezése és a számlázás feladata marad. Ezek egyike sem tart sokáig. Nem is kellene ezt ilyen aprólékosan leírni – a lényeg csak annyi, hogy egy-két (néhány) bélyegző hamar kész van, kb. 15 perc alatt, több bélyegző pedig egy kicsit több idő alatt.

Mikor adhat le expressz bélyegzőrendelést?

 

Bármikor, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyártást csak munkaidőben (munkanapokon 10:00-16:00 óra között tartunk nyitva) tudjuk megkezdeni. Ha kiszállítással kéri az expressz megrendelést, a megrendelés napjára csak a legkésőbb 12:00 óráig leadott megrendeléseket tudjuk expressz szállítani. Ha tárgynap 12:00 óra után vagy zárás után (például éjszaka) rendel, a gyártást nyitáskor tudjuk megkezdeni, ezek után tudjuk átadni a futárszolgálatnak. Tehát ha munkaidőn kívül rendel, akkor az expressz megrendelés másnapi kiszállítást jelent.

Ha expressz szeretne rendelni, de nem kér kiszállítást, azt a megrendelést munkaidőben (hétfő-péntek 10:00-16:00 óra közötti időben) tudjuk gyártani 2 órán belül. Ha munkaidőn kívül rendel (pl. hétvégén vagy munkanap éjszaka vagy hajnalban), a gyártási határidő a nyitástól számított 2 órán belül értendő.

NEM tartunk nyitva hétvégén, ünnepnapokon, karácsony és szilveszter között, még „ledolgozós” szombatokon sem, kizárólag hétfőtől péntekig, 10:00-16:00 óra között. 

 

Expressz szállítás Budapesten kívülre - Lehetséges?

Az expressz szállítást a fent ismertetett feltételekkel csak Budapest területére tudjuk vállalni. De gyakran előfordul, hogy a főváros határán kívül is SOS szükség van egy bélyegzőre. Erre nem sok esély van másképp, mint úgy, hogy bennünket keres. Budapest vonzáskörzetében biztosan meg tudjuk oldani a szállítást, de ebben az esetben két dologgal biztosan számolni kell. Egyrészt azzal, hogy a Budapesten érvényes szállítási idő kitolódhat. Ez a távolságtól függ. Viszont minden esetben meg tudjuk mondani, mikor érkezünk, és ezt be is tartjuk. Sok szerződéskötést mentett már meg egy-egy ilyen egyeztetés, és a kritikus pillanat, az aláírás előtt mindig megérkezett a bélyegző.

A másik fontos tényező, ami egész biztosan változni fog, az a fuvardíj. Ilyen esetekben mindig felhívjuk a futárszolgálatot, és kérünk tőlük egy ajánlatot kifejezetten az adott címre. Itt az ár két dolog miatt lesz magasabb, mint Budapestre. Az egyik, hogy a futárnak el kell hagynia a városhatárt, majd vissza is kell jönnie, ami idő és üzemanyag, másrészt azért, mert ilyenkor a fuvart nem egy jól felépített, gazdaságosan végigjárható futárkör során, hanem külön úton, azonnali kiállással kell megoldaniuk. Az árak még így is – a körülményekhez képest – barátságosak. Ön dönti el, hogy a sürgősségi szállítás ezen az áron megfelel-e Önnek. Minden esetben rákérdezünk a pontos fuvardíjra, visszahívjuk Önt, hogy milyen költségekkel kell számolnia, milyen határidőt tudunk garantálni, és ha mindez megfelel Önnek, már indítjuk is a gyártást.

Küldtünk mi már bélyegzőt Szegedre is motoros futárral.

Szeretném, ha felhívna a futár szállítás előtt - Lehetséges?

Budapestre motoros és autós futárszolgálattal szállítunk. Nagyon rugalmasak, segítőkészek, a vevőink velünk együtt imádják, ahogy dolgoznak. Gyakran előfordul, hogy a vevőink azt kérik, érkezés előtt hívja őket a futár. Ha erre van lehetőség, mindig meg is teszik. Annyit kérünk csak, hogy ilyen esetben mindig olyan mobilszámot adjon meg nekünk, amit minden körülmények között meghall, és tartsa mindig kéznél a telefont, hogy ha csörög, és fel is tudja venni. Ezzel is a biztonságos közlekedést és a gyors haladást segíti.

Ha nem Budapestről rendelt, vagy ha kártyával szeretne fizetni, akkor az Ön csomagját a GLS Futárszolgálat fogja kiszállítani. 

GLS csomag esetén Ön minden esetben értesítést kap a csomag várható szállítási időpontjáról aznap reggel, amikor a GLS futára a depóban felveszi a csomagot, és beolvassa a vonalkódját. Az SMS-ből megtudja, melyik az a 3 órás időintervallum, amikor a bélyegző érkezik Önhöz.

Ha ez megfelelő, akkor nincs is más teendője, mint megvárni a futárt.

Ha nem felel meg az időpont, az SMS-ben megtalálja a futár telefonszámát. Vele egyeztethet egy másik, Önnek megfelelő időpontot ahelyett, amit az SMS üzenetben kapott.

Nem kérek kiszállítást. Hová menjek a bélyegzőért?

Online bélyegzőkészítő cég vagyunk, külön üzletet nem tartunk fenn, de gondoltunk azokra is, akik valamiért nem a kiszállítást választják. A szállítási díj a futárszolgálat díja, és bár nagyjából megegyezik 3 csésze kávé árával, és nagyon időtakarékos megoldás, elképzelhető, hogy Önnek fontos személyesen átvenni a bélyegzőt. Ebben az esetben arra kérjük, jöjjön el ügyfélszolgálatunkra, melyet az alábbi címen talál:

Bélyegző Expressz, 1163 Budapest, Cziráki utca 26-32. (egykori EMG épülete), Irodaház, „A” épület (főépület), 1. emelet 115. A főépület ajtaján belépve a lift melletti lépcsőn fel az első emeletre, majd ott rögtön jobbra a keresztfolyosón (itt már messziről látszik a kiírás). Nem ennyire bonyolult, mint amilyennek így leírva tűnik, és ha nem talál bennünket, csak hívjon, benavigáljuk. (Meg fog találni.)

Hogyan jut el a címünkre? A legegyszerűbb, ha a Google Mapsen beírja a keresőbe, hogy Bélyegző Expressz – így a térképes alkalmazás a parkolóig elhozza Önt. Onnan pedig már minden nagyon egyszerű. Megtervezheti az útvonalat honlapunk kapcsolat menüpontján megjelenő Google térkép segítségéve is.

Már meglévő bélyegzőmön szeretnék csak bélyegzőgumit (szöveglemezt) cserélni. Lehetséges?

Természetesen igen! Bármilyen típusú bélyegzőhöz készítünk szöveglemezt, csak arra kérjük, írja meg nekünk pontosan, hogy milyen típusú a bélyegző. A bélyegző típusát a legtöbb készüléken a bélyegzőház elülső oldalán látja (például Trodat Printy 4912).