Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Milyen feladatra keres bélyegzőt?

Mit érdemes átgondolnia?

Sokféle szempont szerint választhat. A legjobb, ha mindenekelőtt tisztázza, hogy mekkora igénybevételre keres bélyegzőt, és hány sort szeretne írni rá.

Normál használatra az irodai bélyegzőket ajánljuk.

Ha nagy igénybevételre tervezett bélyegzőt keres, nézze meg Professional sorozatot.

Ha sokat utazik, tartson magánál zsebbélyegzőt.

Hamisítók ellen kiváló védelmet adnak a dombornyomó szárazbélyegzők és a többszínű bélyegzők.

 

További különleges termékeinkről (dátumbélyegzőkről, automata sorszámozókról stb.) a „Termékek” gomb alatti linkre kattintva talál bővebb leírást. (Mobilon a „Termékek” gombot a jobb felső menüsorból nyithatja le.)

Bélyegzők az irodába

Műanyagházas önfestékező bélyegzők

Ez a Trodat legnépszerűbb bélyegzőcsaládja, a Printy sorozat. Műanyag házzal készül. Elképesztően sokféle méretben és hatalmas színválasztékban kapható, így mindenki megtalálja a neki megfelelő lenyomatméretű bélyegzőt. Érdekesség, hogy az a fekete lap az elején, amitől olyan elegáns, ugyanazzal a bevonattal készül, mint a jobb okostelefonok házai, így nem csak mutatós, de ellenálló is.

Ismerje meg a 3 leggyakrabban választott méretet!

4 sor szöveggel Trodat 4911 – 8270,- Ft

Egyéni vállalkozóknak, kisvállalkozásoknak ajánljuk.
Milyen adatokat érdemes feltüntetni rajta?
Cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám (egyéni vállalkozóknak vállalkozói igazolvány szám)
Ára elkészítve, szöveggel festékpárnával együtt: 8270,- Ft

Megrendelem

5 sor szöveggel a Trodat 4912 – 9270,- Ft

Bt., Kft., Zrt., Nyrt. számára ajánljuk.
Milyen adatokat érdemes feltüntetni rajta?
Cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám + még egy sor (pl. telefonszám, e-mail cím, webcím, bankszámlaszám)
Ez a legnagyobb olyan bélyegző, amelynek a lenyomata még kiválóan elfér a hagyományos, előnyomott, „kézi” számlatömbben.
Ára elkészítve, szöveggel festékpárnával együtt: 9270,- Ft

Megrendelem

5 vagy 6 sor szöveg + logo – Trodat 4913 – 9970,- Ft

Arculatos bélyegző logóval és/vagy sok, max. 6 sornyi adattal
Ezen a bélyegzőn elfér egy logo és mellé 5 vagy 6 sor szöveg.
Logo, cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám + még egy sor (pl. telefonszám, e-mail cím, webcím, bankszámlaszám)
Ára elkészítve, szöveggel, festékpárnával együtt: 9970,- Ft

Megrendelem

100%-ban klímasemleges bélyegzők!

Ha Önnek is fontos a környezet védelme, akkor még egy ok, hogy ezt a bélyegzőt válassza, ugyanis a Trodat Printy 100%-ban klímasemleges.

Mit jelent ez?

Azt, hogy a bélyegző háza 65%-ban újrahasznosított anyagból készül. Ez a műanyag szemét nem kerül bele az óceánok vízébe, a levegőnkbe, a talajba, hanem újrahasznosul. A gyártáshoz felhasznált energiát 100%-ban megújuló energiából nyerik, és még a gyártás során keletkező hőt is hasznosítják (vizet melegítenek vele). A bélyegző bevételeinek bizonyos százalékából pedig erdőket telepítenek. Verhetetlen érzés, igaz?

Profi bélyegzők nagy igénybevételre

Trodat Professional Line fémvázas bélyegzők nagy igénybevételre

Ha egyszerre fontos, hogy a bélyegző nagy igénybevétel mellett is sokáig működjön, és a tartósság mellé könnyű is legyen, kényelmes legyen a használata, akkor a Professional Line sorozat termékeit ajánlom. Ezeket a fémvázas bélyegzőket eredetileg 1 millió lenyomatra tervezték, majd több éves tesztelés és fejlesztés után több mint 120%-ot javítottak az addigi, egyébként is mindent elsöprő tartósságukon. Ráadásul ezek a bélyegzők annak ellenére sem nehezek, hogy egy erős fém vázszerkezet viseli a terhet pecsételés közben. A fém váz különleges, nagyon erős anyagból készült, hogy vékony és könnyű lehessen. Így a bélyegző csak erős, de nem nehéz! A fém keret ellenálló, könnyű műanyag bevonatot kapott. Még napi több ezer lenyomat készítése után is kényelmes dolgozni vele! A szerkezet a fém megvezetésnek köszönhetően olyan pontosan jár, hogy igen nagy lenyomatméretet is tervezhet hozzá. Van, aki egész kis táblázatokat kér a szöveglapra. Számlák feldolgozásához, érkeztetéshez a legjobb választás!

 

FIGYELEM! Ne tévessze össze más gyártók hasonló kinézetű, fém váz nélkül szerelt bélyegzőivel! A Trodat Professional Line-ban valóban strapabíró szerkezet van, mégis könnyű! Az utánzat könnyű ugyan, de hiányzik belőle a fém szerkezet.

 

Professional szövegbélyegzőt rendelek

Professional dátum + szövegbélyegzőt rendelek

Zsebbélyegzők

Trodat zsebbélyegzők – ha sokat utazik, vagy csak szereti, ha a bélyegző mindig kéznél van

Ha sokat utazik, vagy fontos, hogy a bélyegző mindig kéznél legyen – például külső helyszíneken köt szerződést, fuvarozással foglalkozik, vagy áruátvételhez használ pecsétet -, akkor a legjobb döntés, ha magánál tart egy zsebbélyegzőt. Egy zsebbélyegzőn ugyanakkora lenyomat fér el, mint egy asztali bélyegzőn, csak maga a bélyegzőház sokkal kisebb – akkora, mint egy öngyújtó.

Így kiválóan elfér:

– ingzsebben
– farmer vagy zakó zsebében
– női táskában (még színházi retikülben is)
– aktatáskában
– kesztyűtartóban (de soha ne hagyja a kocsiban, ha kiszáll).

Egy zsebbélyegző kiválóan alkalmas arra, hogy akár a kocsi motorháztetején kössön meg vele egy szerződést. De vannak korlátai is. Nem túl kényelmes vele egyszerre sok (mondjuk 50-100) lapot lebélyegezni. Miért? Mert minden bélyegző akkor festékeződik, amikor lenyomás után a bélyegzőgumi a festékpárnához ér. Egy asztali bélyegzőben ez a felengedéskor azonnal, automatikusan megtörténik. A zsebbélyegző akkor festékeződik, amikor pecsételés után összecsukja.

Épp ezért célszerű a sorozattüzelő feladatokra egy asztali bélyegzőt tartani, a mobil feladatokra pedig egy zsebbélyegzőt. Az utóbbirta van is egy kiemelten kedvezményes ajánlatunk!

Egy a zsebbe, egy az irodába – szexi áron!

Legyen egyszerre mobil és stabil! Rendeljen egy zsebbélyegzőt és egy asztali bélyegzőt csomagban, remek áron!

 

Dombornyomók és többszínű bélyegzők

Dombornyomó szárazbélyegzők és egyéb különleges, hamisítás ellen védett bélyegzők

Dombornyomó – a legelegánsabb biztonsági bélyegző

Ha szeretné megnehezíteni a hamisítók dolgát, az egyik legjobb döntés, ha dombornyomót használ. Semmire se mondom, hogy lehetetlen hamisítani, mert van hamis 100 dolláros, hamis bankkártya, hamis aranyrúd – tehát minden csak igyekezet és felkészültség kérdése, de egy biztos: egy dombornyomó szárazbélyegző sokkal keményebb dió egy hamisító számára, mint bármilyen hagyományos bélyegző.

Mivel a dombornyomó festék nélkül pecsétel, fénymásolóval nem lehet másolni. Eleve nem könnyű beszkennelni sem, és másik lenyomatot szerkeszteni az eredeti alapján. És míg egy jó minőségű színes fénymásolóval készült papírról nehéz eldönteni, hogy a rajta látható bélyegzőlenyomat eredeti-e, addig egy dombornyomóval hitelesített irat nem másolható, nem hamisítható csak úgy. Éppen ezért szeretik nagyon az ügyvédek, közjegyzők, és mindazok, akik nagy értékű dolgok eredetét igazolják, vagy csak egyszerűen szeretik, ha az ügyfeleik látják, hogy ők komolyan gondolják, hogy az általuk kiadott irat fontos.

A dombornyomó lenyomata a legegyszerűbb ábrával is gyönyörű, de egyszerű szöveges kivitelben is sokkal elegánsabb, mint egy hagyomnányos bélyegzőé. Előnye, hogy hagyományos matt és fényes papíron is gyönyörű, olvasható a lenyomata. Egy hagyományos, vízbázisú festékkel gyártott bélyegző – ilyen a legtöbb pecsét – lenyomata fényes papíron elmaszatolódhat. (Különleges tintával nem, de az egy másik kategória, és ügyelni kell rá, hogy be ne száradjon. A dombornyomóval sose járhat így.)

Egy ilyen szárazbélyegző nem csupán az irodában lehet hasznos. Nagyon sok könyvbarát rendel magának Ex-Librist dombornyomóval. Az Ex-Librissel ellátott könyveket garantáltannagyobb eséllyel kapja vissza a gazdájuk, mint azokat, amelyekben nincs név. És bár egy hagyományos bélyegző lenyomat is alkalmas arra, hogy tudják, kié is a könyv, a dombornyomó sokkal szebben mutat egy könyvben. Diszkréten elegáns.

Mivel ezek a szárazbélyegzők fém házzal készülnek, gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Ráadásul szárazbélyegzővel még senki se kente össze a ruháját.

 

 

 

 

Többszínű (multicolor) bélyegzők

 

Többszínű bélyegzők, vagy ahogy a Trodatnál nevezik: MCI (MultiColor Impression) bélyegzők

A többszínű bélyegző nem csupán a hamisítók ellen véd, de remek figyelemfelkeltő eszköz is. Mindannyiunk ingyenes reklámfelülete a számlapapír! Egész máskép néz ki rajta egy sima fekete-fehér (vagy piros-fehér, kék-fehér, mindegy) lenyomat, mint egy több színben játszó. A különbség ugyanaz, mint a fekete-fehér és a színes szórólap, vagy inkább úgy mondom: mint a fekete-fehér és a színes tévé képe között.

A többszínű bélyegző előnye, hogy
• a lenyomatán ki tud emelni egy fontos üzenetet
• színesben tudja vele megjeleníteni a cége logóját (itt vannak technikai megkötések, mert pl. szín átmeneteket nem tudunk kezelni, de a legtöbbször erre nincs is szükség, vagy van más jó megoldás)
• el tud helyezni rajta egy akár észrevétlen biztonsági jelet (például egy csak UV fényben megjelenő karaktert vagy ábrát)
• azonnal látni fogja, egy dokumentumnak melyik az eredeti és melyik a másolt példánya
• védi Önt a hamisítóktól (egy ilyen bélyegzőt még a bélyegzőkészítők közül is csak kevesen tudnak elkészíteni, és nem is egyszerű másolni).

Nézze meg ezt a videót, hogy lássa, mennyire más egy többszínű lenyomatú (multicolor) bélyegző!

 

 

 

 

Megrendelem