A Trodat mindig első a termékfejlesztésben, és ennek persze költségei vannak, ami a bélyegzők árában is megmutatkozik. Most viszont egy olyan eredeti Trodat bélyegzőcsaládot mutatok Önnek, amely kifejezetten jó áron elérhető, és ez nem jelent minőségi kompromisszumot.

Ez a Trodat Imprint sorozat.

A Trodat Imprint család 3 bélyegzőből áll: egy 4 soros, egy 5 soros és egy 6 soros pecsétből.

Mindegyik önfestékező, a felépítése és a mechanikája abból a nagyon elegáns és legendásan strapabíró Printy sorozatból lett fejlesztve, amelyet már biztosan ismert.

De mitől olcsóbb? Ettől:

A Printy tervezésekor nem fukarkodtak a dizájn elemekkel. Rengetegféle bélyegzőház színt alkottak, és egy olyan alkatrészt is beépítettek a dizájnerek, ami végtelenül elegánssá teszi a bélyegzőt, de rendkívül megdrágítja a gyártást. A bélyegző előlapján van egy fekete előlap, amely éjfekete, oldalfényben a Trodat felirat látszik rajta, és extrém jól ellenáll a karcoknak. Ez az anyag az okostelefonok házáról lehet ismerős - többek között ettől lett költségesebb a termék előállítása.

Tulajdonképpen ez a sorozat a Trodat Printyhez képest olyan, mint a Volkswagenhez képest a Skoda. Azonos belső, egyszerűsített külső - és az egészhez egy sokkal barátságosabb ár.

Nos, az Imprint sorozaton ez a dizájn elem nem található meg. Ez szerintem vállalható kompromisszum, ha az ár a legfontosabb - és ez sokszor így van. Ezen kívül még egy - véleményem szerint elfogadható - kompromisszumot kell kötni: ennél a bélyegzőnél a ház színe kizárólag kék lehet.

Nincs azonban kompromisszum a mechanikánál: az ugyanolyan strapabíró, mint a többi Trodat terméknél. A lenyomat színe is szabadon megválasztható: a bélyegző egyaránt rendelhető fekete, kék, piros zöld és lila színű lenyomattal.

Nézzük az árakat!

trodat-imprint-11-4-soros-belyegzoTrodat Imprint 11 - 4 soros automata önfestékező bélyegző

A bélyegző ára a jelen írása közzétételekor, 2018 szeptemberében bruttó 4240,- forint.

Mit írjon a bélyegzőre?

Elfér rajta a vállalkozás neve, székhelye, adószáma, cégjegyzékszáma, egyéni vállalkozóknál a vállalkozói igazolvány száma vagy a nyilvántartási szám.


trodat-imprint-12Trodat Imprint 12 - 5 soros automata önfestékező bélyegző

A bélyegző ára a jelen írása közzétételekor, 2018 szeptemberében bruttó 4570,- forint.

Mit írjon a bélyegzőre?

Elfér rajta a vállalkozás neve, székhelye, adószáma, cégjegyzékszáma, egyéni vállalkozóknál a vállalkozói igazolvány száma vagy a nyilvántartási szám, és megjeleníthető rajta még egy sor, például bankszámlaszám vagy telefonszám, e-mail cím, webcím.


trodat-imprint-13Trodat Imprint 13 - 6 soros automata önfestékező bélyegző (vagy kevesebb sor logóval)

A bélyegző ára a jelen írása közzétételekor, 2018 szeptemberében bruttó 4570,- forint.

Mit írjon a bélyegzőre?

Ezt a bélyegzőt válassza, ha a cégadatokon kívül logót is szeretne vagy az átlagosnál hosszabb cégneve van. Elfér rajta a vállalkozás neve, székhelye, adószáma, cégjegyzékszáma, egyéni vállalkozóknál a vállalkozói igazolvány száma vagy a nyilvántartási szám, és megjeleníthető rajta még egy sor, például bankszámlaszám vagy telefonszám, e-mail cím, webcím. Az említett adatokon kívül elfér egy logó.

Kérem, mindenképp vegye figyelembe, hogy a megjeleníthetőség határait a logó olvasható minőségben megjelenített mérete és arányai is befolyásolják. A legtöbb céglogó minden kompromisszum nélkül elfér ezen a bélyegzőn, de nyilván lehetnek eltérések.

Valamennyi bélyegző megrendelhető webáruházunkban, mindegyiket azonnal gyártjuk, Budapesten személyesen megvárható vagy kérhető expressz (2 órás) kiszállítással vagy 1 munkanapra, országosan 1 munkanapos szállítási határidővel.

Ha bármilyen kérdése volna, munkaidőben (H-P 9-17 óráig) örömmel állunk rendelkezésére!


Ha tetszett ez a bejegyzés, kérem, nyomja meg az Ajánlom (magyarul: Recommend) gombot.

Ha szeretné, hogy a Google+ is tudjon rólunk, kérem nyomjon egy Pluszegyet!

Ne iratkozzon fel a Bélyegző Expressz Blog blogértesítőjére, ha nem szeretne értesülni az ilyen hírekről. Ha mégis szeretne, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor  gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila
Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, örök garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., 1. emelet 115.
Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313

Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között
www.belyegzoexpressz.hu

Kövessen a Twitteren!

Csatlakozzon a Bélyegző Expressz rajongóihoz a Facebook-on!

Miért érdemes követnie a Twitteren és a Facebook-on is?

Azért, mert

  • minden új blogbejegyzésről előbb értesülhet;
  • egy csomó olyan hírt is megosztok Önnel, amit máshol nem;
  • naponta mutatok valami érdekeset, amiről úgy gondolom, Ön is hasznát veheti;
  • a Twitter és a Facebook azoknak is ideális, akik nem szeretnek e-mailt kapni.
Írta: belyegzoexpressz  @ 2018/09/26 14:08
Szóljon hozzá ÖN is! Ha van ideje, küldje el véleményét
ehhez a bejegyzéshez:

A csillaggal jelölt mezők kitöltésére, kérjük figyeljen!

FONTOS: Véleménye elküldéséhez kérem, írja be az ellenőrző összeadás helyes eredményét!Kérem, írja ide az összeget számjegyekkel: