Köszönöm, hogy a Bélyegző Expressznél vásárolt! Megajándékozhatom?

Régóta törtem a fejem, mivel is köszönhetném meg Önnek és sok más Vevőmnek, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, és a Bélyegző Expressznél vásárolnak. Aki közelebbről ismer, tudja, hogy a különleges dolgokat szeretem – ezért most is egy rendkívüli ajándékkal szeretném meglepni Önt.

Mivel, és miért pont ezzel?

Jó pár év napi 16 órában dolgozós vállalkozói lét után néhány éve megtanultam, hogyan kell úgy dolgoznom, hogy minden hetem péntekje szabad legyen, és ezt a napot stratégiai tervezéssel tölthessem. Természetesen úgy, hogy ez ne menjen a munkám rovására, és a többi négy napon se kelljen túlóráznom. Hanem egyszerűen hatékonyabban dolgozhassak.

Ezt egy akkor még kapható, ma már gyakorlatilag megszerezhetetlen infótermékből, Doubravszky György, a Bagolyvár Üzleti Könyvkiadó tulajdonosának munkájából, az Időforrásból tanultam meg.

De a csoda itt nem ért véget. Amikor sikeresen megszerveztem, hogy a péntekeimet csak a cégem stratégiai építésével töltsem – távol az irodától -, rájöttem, hogy nem is olyan nagy ugrás elérni azt, hogy a cégemet távirányítással vezessem. Évek óta így irányítom a cégemet, az irodába csak nagy ritkán járok be. Ön is úgy vásárolt tőlünk, hogy én messze voltam – de mindent tudtam arról, hogy mi történik a cégemben. Ha olyan levelet kapott, amit én írtam alá, azt valóban tőlem kapta, de nem az irodából küldtem.

Mindenről tudok, amiről tudnom kell. Távol vagyok az irodámtól, de dolgozom. Nem többet és nem kevesebbet, mint amennyit kell. Tudom, mi történik bent, tudom mérni és tervezni a cégem dolgait. Szabad cégvezető vagyok. Akár egy bicikliről elvezetem a cégemet, mert minden, ami ahhoz kell, hogy dolgozni tudjak, elfér egy laptop táskában – amit akár egy kerékpár csomagtartójára is tehetek, ha úgy tartja kedvem.

És gyakran előfordul, hogy tényleg kibiciklizek egy kellemes parkba, és onnan dolgozom. Nem töltök el naponta felesleges félórákat, órákat azzal, hogy a munkahelyemre utazom, mégis hatékonyan végzem a munkám.

Semmivel sincsenek jobb képességeim, mint egy átlagembernek. Mire volt szükségem ahhoz, hogy így vezethessem a cégemet?

  • Kellett hozzá egy átlagos cégvezető – ez vagyok én.
  • Meg kellett ismernem az Időforrás, a szabadság élménye című lenyűgöző munkát.
  • Kellett hozzá egy pár online megoldás, ami biztosítja számomra, hogy a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről dolgozni tudjak.
  • Kellett pár szoftver.
  • És kellett pár kütyü.

Mi tehát az ajándék?

Szeretném, hogy Ön is szabadon szervezhesse a munkaidejét, mégis hatékonyabban dolgozhasson. Ha akar, hát éppen az irodától tetszőleges távolságra. Éppen ezért szerveztem egy egész napos rendezvényt, ahová meghívtam előadni azokat, akiktől én is kaptam a tudásomat.

  • Doubravszky Györgyöt, az Időforrás, a szabadság élménye című munka szerzőjét, a Bagolyvár Üzleti Könyvkiadó tulajdonosát.  Nélküle soha bele sem kezdtem volna abba, aminek ma mindennap élvezem a gyümölcsét.
  • Kruska Tibor mérnök-informatikust, aki a cégemnek azt a technikai hátteret biztosítja, amelynek segítségével a világ bármely pontjáról együtt tudok dolgozni a munkatársaimmal. És nem, nem egy vagyonért. A legtöbbet ingyen vagy majdnem nevetséges áron.
  • Hertay Ákost, a távoli cégvezetéshez szükséges nomád kütyük szakértőjét. Mielőtt valami nomád herkentyűt vennék, először őt kérdezem meg, hogy mit válasszak.

Ezt a különleges ajándékot 2012. április 12-én szeretném átadni Önnek a Tahitian Noni Arénában, a MOM Park épületében. Az ajándék neve:

Nomád Cégvezető Nap

Doubravszky György, Kruska Tibor, Hertay Ákos és én egy-egy előadásban mutatjuk meg Önnek, hogy mit érdemes tennie, ha Ön is szeretne sokkal szabadabban, mégis eredményesen, sőt, a mainál eredményesebben dolgozni.

Ez nem csoda-módszer, csak – ahogy Doubravszky György mondja az Időforrásról – egy fegyelmezett rendszer fegyelmezetlen embereknek (amilyen én is vagyok).

Az előadások 10:00 órakor kezdődnek, és megfelelő hosszúságú szünetekkel 17:00 óráig tartanak. A konferenciaterem 100 fő részére nyújt megfelelő kényelmet, ezért a regisztrációt 100 fő után zárjuk.

Ami biztosan NEM lesz ezen a rendezvényen:

Nem fogok és nem is fogunk, nem is akarunk eladni Önnek semmit. Ez tehát nem olyan, mint amikor a gyanútlan turistákat buszos kirándulásra hívják, majd felajánlanak nekik egy plüss ágytakaró készletet egy kisebb vagyonért. Semmit nem fogunk eladni Önnek.

És a rendezvény természetesen ingyenes – ezért ajándék.

Nem fogjuk beszervezni semmilyen szervezetbe, nem vagyunk vallási szekta – mit felejtettem még ki?

Egész egyszerűen: ezt a napot azért szerveztem, mert Önnek és a többi Vevőmnek, valamint a Bélyegző Expressz Blog olvasóinak szerettem volna megköszönni a bizalmat, és olyan ajándékot szerettem volna adni, ami érték, méghozzá igazi, nagy érték. Idő és hatékonyság – akár cégvezető, akár más cégében dolgozik, ezek Önnek is fontosak.

Ha megtisztel azzal, hogy elfogadja tőlem ezt az ajándékot, kérem, kattintson ide, és regisztráljon, hogy minden fontos információról (a helyszín megközelíthetősége, parkolás, egyéb hasznos tudnivalók) időben értesíthessem, és hogy tudjam, hogy számíthatok megtisztelő részvételére.

Szeretettel várom!

Horváth Attila
Bélyegző Expressz