Bélyegző hóban is házhoz – 3 villamosjegy áráért házhoz visszük hóesésben is!

Szerző: | jan 14, 2013 | bélyegző, bélyegző házhoz azonnal, bélyegző hóban, bélyegző kényelmesen, bélyegző rendelés, bélyegzőkészítés | 2 hozzászólás

A Bélyegző Expressz hóban is pontosan, a legrövidebb határidővel szállítja a bélyegzőket!Amikor leesik az első nagyobb hó, a karosszérialakatosok kitörlik a csipát a szemükből, főznek egy kávét a legjobbikból, leülnek a számítógépük elé, megnyitják a város webkameráinak élő képeit, és húzni kezdik a strigulákat. Indul a biznisz!

A hóesés első napján tipikusan a legbátrabbak kelnek útra. Köztük vannak azok is, akik téli gumit már csak sportból (meg anyagi megfontolásból) sem raknak fel. Viszont vakmerően közlekednek. A félelmet gondolkodás szüli – ők nem ismernek ilyen érzést. Elsőként ők fordulnak keresztbe az utakon. Közvetlen utánuk jönnek azok, akik ugyan használnak téli gumit, de vezetni nem tudnak. Ők erős 15 kilométeres sebességgel hasítanak az utakon, és kitöltik a rendelkezésre álló teret. Ha 3 sávos az út, akkor mindháromban halad egy ilyen elöl.

Estére a darwini elvek szerint kiválasztódnak a túlélők és a károsultak. Sajnos a darwini elvek nem veszik figyelembe azt, hogy Ön megfontoltan, jól vezet-e. Hiába tette fel a téli gumit, ha a keresztbe jövő a fentebb említett merész mohikán, akkor Ön még ma a havas motorháztető maradékán fog betétlapot töltögetni.

Van értelme ilyenkor útnak indulni egy bélyegző megrendelés miatt? Ugye, hogy nem?

A Bélyegző Expressz direkt azoknak való, akik az átlagnál többre becsülik az idejüket. A mi legjobb ügyfeleink száraz időben is inkább online rendelnek, és kiszállítást kérnek, mert többet ér az idejük, mint annak a kb. 3 villamosjegynek az ára, amennyibe a kiszállítás kerül nálunk.

A mi futáraink szerencsére számítottak arra, hogy télen hideg és hóesés is lesz, így most is megbízhatóan tudunk velük szállítani. Azért szerződtünk rögtön két futárszolgálattal is, mert egyikük a budapesti fuvarokban verhetetlen, a másikuk a vidékiekben. (Kösz, fiúk, imádunk veletek dolgozni!)

Niért utazna a bélyegzőért ebben a hóesésben, amikor a Bélyegző Expressz 3 villamosjegy áráért házhoz viszi Önnek?Budapestre továbbra is 2 órán belül is tudjuk szállítani az expressz megrendeléseket! Ha mégis bármi történne az utakon, például keresztbe állna az úton egy kamion, jó előre egyeztetünk a megrendelővel.

A normál határidővel rendelt (nem-expressz) bélyegzőket és az ország többi részébe kért pecséteket 1 munkanapos határidővel visszük. És oda is érünk!

A szállítás díja alapesetben mindössze 3 BKV vonaljegy ára. Ha azonnal kéri a bélyegzőt, az expressz felár csak annyiba kerül, mint 2 akciós pizza. Érdemes ennyiért kimenni a szakadó hóba gyalog, tömegközlekedéssel vagy kocsival? Ugye, hogy nem? (Mennyibe kerül egy törött indexbura – ha megússza ennyivel?)

Rendelje meg a bélyegzőt a jó meleg irodából, igyon egy forró teát vagy kávét, és velünk együtt gondoljon együttérző szívvel azokra, akik épp most araszolnak a csizmaszárig érő hóban.

Ha pedig mégis úgy dönt, hogy személyesen szeretné átvenni a bélyegzőt, jöjjön hozzánk: megvendégeljük egy forró kávéval, amíg a bélyegzője elkészül!

2 hozzászólás

  1. Tulok Imre

    Ez ismét találó volt!
    Csak annyit fűznék hozzá, hogy van egy időrés, amikor útnak lehet indulni: amikor a nyári gumis profik már árokban vannak, de a mazsolák még nem indultak el4 🙂

    • Bélyegző Expressz

      Tapasztalataim szerint a harmadik naptól lehet a legjobban autózni. Addigra a vakmerő mohikánok megkapják a Darwin-díjakat, az ijedősebbek leteszik a kocsit júniusig, megérkeznek az első hókotrók, a túlélők pedig nyugodtan autózhatnak.