Így élheti túl a mai világvégét – Jó hír a Bélyegző Expressz vásárlói számára

Szerző: | dec 21, 2012 | bélyegző, zombitámadás | 2 hozzászólás

Erről eddig azért nem beszélhettem, mert egy titkos tárgyalássorozat részleteit kellett elhallgatnom. De most mindent elmondok. A lényeg, hogy – végtelen szerencsénkre, de főleg az Önére – mi vagyunk a beszállítói azoknak a zombiknak, akik a mai napon lerohanják a Földet. Mivel nekik is szükségük van iparra és infrastruktúrára, sikerült velük megállapodnom az alábbiakról.

Fontos, ha túl akarja élni, olvassa el feltétlenül!

Megállapodtunk, hogy a zombik mindenkit életben hagynak – családostul! -, aki bizonyítani tudja, hogy a Bélyegző Expressznél vásárolt. Ehhez Önnek semmi másra nincs szüksége, csak arra, hogy tartsa magánál vagy egy nálunk vásárolt, örök garanciás bélyegzőjét (természetesen a garancia zombitámadásra is vonatkozik – ez egy Trodat termék!), vagy a Bélyegző Expressztől kapott számlát.

Ha még nem vásárolt, a legjobb, ha még most eljön hozzánk, és gyorsan vásárol valamit. Minden mai vevőnknek pecsétes igazolást adunk, amely automatikusan felmentést ad a mai zombitámadás során bekövetkező világvége alól. Önnek semmi más dolga nincs, csak ezt az igazolást vagy a nálunk vásárolt bélyegzőt vagy az erről szóló számlát bemutatja a zombiknak.

Ilyen egyszerű.

Holnaptól a világ megy tovább, és ha Önnek akkora szerencséje van, hogy a konkurenciája nem nálunk vásárolt, akkor jövőre gyakorlatilag monopol helyzetből indul.

Ha tehát még nem vásárolt nálunk bélyegzőt, saját érdekélben javaslom, lépjen be a Bélyegző Expressz webáruházába, és intézze el most.

A többieknek sok szeretettel küldöm ezt a nótát:

2 hozzászólás

  1. Bekő Zoltán

    Üdv . Segítség Maja a méhecske aszonta holnaptól világosodik . Végre vége a sötétedésnek .

  2. Talabos Viktória

    Engem tényleg megvédett a zombiktól. Kiállítottam neki egy számlát és fejvesztve menekült 😀
    Biztosan nem bírja a tinta szagát 🙂

    köszi, BélyegzőExpressz 🙂

    ROCK!