12700,- forint értékű ajándék minden bélyegző megrendelés mellé

Szerző: | nov 22, 2012 | ajándék bélyegző, bélyegző, bélyegző akció, szövegírás | 2 hozzászólás

Tanultam valamit a válságból, aminek most Ön szüretelheti le a gyümölcsét. Amikor az egész recesszió elindult, a bélyegzőkészítők az elsők között érezték meg, hogy baj van. Miért? Azért, mert a cégek, amikor nem megy jól, klasszikus recept szerint az alábbi költségeket nyirbálják meg:

  • irodaszer;
  • marketing;
  • képzés;
  • bér (utóbbi természetesen leépítésekkel jár).

Ebből az első tétel az, amit különösebb káros következmények nélkül meg lehet húzni egy cég életében. A többinek mind gyors további pusztulás az ára.

Mert a marketing büdzsé meghúzásával elkezdenek elmaradozni az új vevők, a képzésre fordított költségek csökkentése után jön az általános elhülyülés, a cég lemarad a szakmai fejlődésben azoktól, akik mertek költeni arra, hogy egyre jobbak legyenek. A létszámleépítés egyenes következménye pedig az, hogy az egyre gyérebben beáramló vevőket kiszolgáló egyre képzetlenebb munkaerőből is egyre kevesebb van. Ráadásul ez a munkaerő még frusztrált is, mert az állását félti, és még anyagi gondokkal is küzd. Hiszen a fizetésemelést nyugodtan el is felejtheti, örülhet, hogy megtarthatta az állását.

Jó egy ilyen cégtől vásárolni? Nem jó.

Nem nehéz megjósolni, hová tart egy ilyen vállalkozás. Nagyon sokan most érkeznek oda.

A bélyegzőkészítők pontosan érzik, hogyan lüktet a gazdaság ütőere. Amikor ugyanis jól pörög a gazdaság, akkor sok bélyegző fogy. Amikor rosszul, akkor kevés. Ebből következik, hogy minden bélyegzőkészítőnek elemi érdeke, hogy az ügyfeleinek is jól menjen. Hiszen akkor vesznek sok pecsétet.

A Bélyegző Expressz mindent megtesz azért, hogy a vevői ne csak sok bélyegzőt vásároljanak, de sok számlát is kelljen kiállítaniuk vele. Szeretjük, ha a vevőinknek megy a biznisz. Ezért most – tá-dááááám! – itt a legújabb ajándékunk!

Régi kedves ügyfelünk a Szövegírás Blog. A weboldal tulajdonosával, Langmár Zsuzsával megegyeztünk, hogy minden megrendelés mellé ajándékba adják a 12700,- forint értékű Webszöveg Átvilágítás Csomagjukat. Az ajándék nem írott, sablon szöveg, hanem cégre szabott, élőszavas elemzés, vagyis Ön nem egyszerűen információt kap, de bármikor vissza is kérdezhet, tanácsot is kérhet a Szövegírás Blog munkatársaitól.

Mi ez a csomag, és miért jó Önnek, ha igénybe veszi?

Ez a csomag segít Önnek abban, hogy a weboldala több, jóval több pénzt termeljen, mint eddig.

Azért jó Önnek, mert a webszöveg átvilágítás után biztosan tudni fogja, hogy

  • mely kulcsszavakra érdemes előrébb kerülnie a Google találati listájában;
  • hány oldalon és milyen sűrűségben szerepelnek weboldalán a keresők számára fontos kulcsszavak;
  • hányadik oldalán szerepel jelenleg a stratégiai fontosságú kulcsszavaival a Google találati oldalán;
  • milyen szavakra lenne érdemes Google AdWords hirdetési kampányt indítania;
  • hogyan építheti szakértői státuszát a weboldala (míg mások csak eladni akarnak, Önt azért fogják választani, mert a szakterületének elismert szakértője)
  • miként segítheti a bizalom kiépítését az online kommunikációja;
  • melyek azok a területek, amelyeket javítva lényegesen megnövelheti a látogatottságát.

A Szövegírás Blog ezt a 12700,- forint értékű szolgáltatást ajándékba adja mindenkinek, aki a Bélyegző Expressznél vásárol. Ez az ajánlat 2012. december 31-ig él. Vagyis mindenki megkapja, aki addig bélyegzőt vagy cégtáblát vásárol a Bélyegző Expressznél.

Mit kell tennie, ha szeretné megkapni ezt az ajándékot?

Egyszerű: elegendő, ha 2012. december 31-ig a Bélyegző Expressznél bélyegzőt vagy cégtáblát rendel. Rendelhet a webáruházunkban vagy további elérhetőségeink bármelyikén is (telefon, fax, e-mail, Ingyenhívó – ahogy kényelmes).

Hogyan kapja meg a 12700,- forint értékű ajándékot?

Minden megrendelés mellé csomagolunk egy Szövegírás Blog kupont, amelyet a kuponon található egyedi linken tud beváltani. A kuponon minden információt megtalál.

Jár bármilyen kötelezettséggel, ha igénybe veszi a Szövegírás Blog ajándékát?

Semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ön kap egy komplett konzultációt teljesen ingyen, nincs apró betű, nincsenek rejtett költségek.

Egyszerűen csak szeretném, ha jól menne a cégének. Ez szimpla önzés: ha sok számlát kell kiállítania, először új festékpárnáért fog visszatérni hozzánk, aztán felvesz egy új értékesítőt, akinek kell majd még egy bélyegző. Aztán megveszi a konkurense cégét, és ott is lecseréli a bélyegzőket.

Így legyen!

Sok sikert a munkához!

2 hozzászólás

  1. János

    a google-ba beírva a hülye bélyegzőkészítő szót, első helyen hozza a belyegzoexpresszt a Google!! Gratula a SEO-hoz!

    • Bélyegző Expressz

      Kedves János!

      Ebben teljesen igazad van! Ezen már én is sokat nevettem. De mindaddig, amíg a „legjobb bélyegzőkészítő”, a „legügyesebb bélyegzőkészítő” és a „leggyorsabb bélyegzőkészítő” kulcsszavakra is mi vagyunk az elsők, addig ezt a velem született humorérzékkel el tudom viselni.

      Tudod, a Google mindent tud rólunk, talán van is abban valami igazság, hogy egy kis hülyeségért nem megyünk a szomszédba. De a Google mindenkinek olyan találatot hoz fel, amilyet keres. Akinek a leggyorsabb bélyegzőkészítőre van szüksége, arra keres rá, akinek hülyére, az arra. Mindenki azt kapja, amit vár.

      És ez jól van így.