Chuck Norris kedves fickó, de amikor kihozzák a sodrából, nagyon kemény. Mindig is foglalkoztatta az emberek véleménye: pont nem érdekli, hogy mit gondolnak róla. Mint minden színész, ő is érzékeny ember: érzi, ha dühös. Napok óta feldúltnak látják, és ezen nincs is mit csodálkozni.

Mi történt?

Amikor felavattuk a Chuck Norris hidat, Chuck szíve megtelt békével. Aznap életben hagyta a postást, aki a csekkjeit hozta, szabadon engedte az állatkertből az oroszlánokat, és kihúzta a háza előtti nagy fából azt a szöget, amit az előző nap vert bele úgy, hogy ne lehessen kihúzni.

Aztán ránézett a karóráján a Google Mapsre, rázoomolt a róla elnevezett hídra, hogy megnézze, szépen csillog-e rajta a tábla, amelyen a neve áll, és ezt látta.

Chuck Norris üzent Budapestnek

Azt üzente, hogy mostantól Budapest a táblák városává fog változni. Bárhol és bármikor felbukkanhat egy lézergravírozott tábla, bárhol átnevezhetnek egy utcát, megjelölhetnek egy parkot.

Chuck nem haragszik. Mert Chuck Norrisnak nincsenek érzelmei. Ő Chuck azt szeretné, ha minden eltűnt tábla helyett állna egy másik tábla. De inkább már öt vagy tíz. Erre a feladatra a Bélyegző Expresszt szemelte ki. És ki merne nemet mondani Chuck Norrisnak?

Mondhatnám, hogy ha cégtáblát, névtáblát vagy egyszerűen Chuck egy poéntáblát szeretne, forduljon bizalommal a Bélyegző Expresszhez, Chuck Norris nem hivatalos táblakészítőjéhez, de nem mondom, mert nem volna méltó a Feladathoz. (De azért tudjon róla.)

És figyelje a Bélyegző Expressz Blogot, mert ha Chuck Norris azt üzente, hogy Budapestet táblák fogják ellepni, akkor az úgy is lesz. És ha úgy lesz, akkor arról itt olvashat először, és videókat is csak itt láthat. Chuck itt.

0 hozzászólás