Tádáááám! Itt az új Trodat bélyegző!

Szerző: | febr 26, 2011 | bélyegző, bélyegző expressz, klímasemleges bélyegző, környezetbarát bélyegző, printy 4.0 | 5 hozzászólás

printy-4Végre megérkezett, és a Bélyegző Expressznél már rendelhető az új, klímasemleges Trodat Printy 4.0 bélyegző! (A termék fotóit még most frissítjük a webáruházban, ezért előfordulhat, hogy még a régi fényképet látja, de a bélyegző már új!)

Ez az első olyan bélyegző, amelynek a gyártása nem rombolja a környezetet. Igen, a Trodat Printy 4.0 gyártása a jelenleg alkalmazható leginkább környezetbarát technológiával készül, a gyártás során felhasznált anyagok 65%-a újrahasznosított anyag.

De ez még nem minden!

Minden ipari tevékenység során keletkezik széndioxid — ez elkerülhetetlen. De a Trodat erre is talát megoldást!

A bélyegzők árának egy részét olyan beruházásokra fordítja — például erdők telepítését finanszírozzák —, amelyek megkötik a széndioxidot.

Mindezen túl ez a bélyegző nemcsak jól mutat egy okostelefon mellett az asztalon (merthogy szinte ugyanúgy néz ki), de kifejezetten nőies — egy hölgyismerősöm szerint csajos — kivitelben is kapható, majd olyan képet is mutatok.

A Trodat tökéletesen megváltoztatta a bélyegző fogalmát!

Nézze meg ezt a pár perces videót, és látni fogja, hogy miben különbözik a Printy 4.0 attól, amit eddig bélyegzőnek gondoltunk!

Szeretne egy ilyen bélyegzőt ajándékba?

Ha igen, akkor két dolgot kell tennie:

  1. Figyelje a Bélyegző Expressz Blogot holnap, 2011. március 1-jén! (Feliratkozottak előnyben, mertők e-mailt is kapnak róla.)
  2. Tartsa készenlétben az okostelefonját (vagy bármit, amivel videót tud készíteni).

A többit holnap megtudja!

Ha úgy érzi, ez az a pillanat,amikor meg kell nyomnia Tetszik (magyarul: Like) gombot, a világért sem akarom lebeszélni róla!

Hamarosan megtudja, hogyan kaphat egy ilyen bélyegzőt ajándékba!

Ne iratkozzon fel a Bélyegző Expressz Blog blogértesítőjére, ha nem szeretne értesülni az ilyen hírekről. Ha mégis szeretne, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor  gyorsan regisztráljon itt.

 

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

Csatlakozzon a Bélyegző Expressz rajongóihoz a Facebook-on!

5 hozzászólás

  1. Hertay Ákos

    És mi tegyek én, akinek 3. éve hibátlanul működnek a Trodat bélyegzői?

    Ha visszahozom, beszámítod? 🙂

  2. Molnár Gábor Éva

    Ez az új bélyegző már NEM SEMMI!
    Én is szeretnék egy ilyet ,hogy a környezetbarát anyagfelhasználásos kertépítési munkám után, számlázáskor is környezetbarát bélyegzőt használhassak.

    Üdv Molnár Gábor Éva Kertészmérnök

    • Bélyegző Expressz

      Kedves Éva!

      Már rendelhető! Holnap pedig nyerni is lehet ilyet, de mindenképp szükség lesz hozzá minimum egy videózásra alkalmas mobiltelefonra (okostelefonok előnyben), meg internet elérésre. Ha nincs videózásra alkalmas telefon, jó bármilyen kamera is.
      Részletek holnap!

  3. H.Tóth Roland

    Vége A JÁTÉKNAK?

    • Bélyegző Expressz

      Már hogy lenne vége??? Még van 3 nyeremény!