Bélyegző Expressz karácsonyi nyitva tartás —Az úri közönség táncol

Szerző: | dec 21, 2010 | bélyegző, bélyegző expressz, bélyegző expressz karácsonyi nyitva tartás, bélyegző expressz ünnepi nyitva tartás | 1 hozzászólás

hoemberGondolom, Ön is épp eleget dolgozott már az idén, ezért ma semmilyen munkával, üzlettel kapcsolatos ötlettel nem traktálom.

A munkatársaimmal, Miklóssal, Andrással és Rékával — akivel a chat-en találkozhat — készítettünk Önnek egy kis zenés-táncos meglepetést. Érdemes megnéznie, mert elég ritkán láthat bennünket énekelni és táncolni.

A videó előtt pedig megnézheti a Bélyegző Expressz ünnepi nyitva tartását.

Igen, a két ünnep között is dolgozunk, de másképp leszünk nyitva — érdemes átfutni, mikor.

Ha ma vagy holnap rendel bélyegzőt, bárhol is legyen az országban, garantálom, hogy még az ünnepek előtt megkapja. Budapesti ügyfeleinknek még a csütörtökön (december 23-án) déli 12:00 óráig megrendelt bélyegzőket is expressz felár nélkül ki tudjuk szállítani Karácsony előtt.

A csütörtök 12:00 óra és 16:00 óra között leadott bélyegző megrendeléseket már csak Budapesten tudjuk Karácsony előtt házhoz szállítani, de ebben az esetben expressz felárat kell kérnünk, kiszállításonként 2500.- forintot. (Ezt nem mi kapjuk: a futárszolgálatnak fizetjük ki az expressz szállításért.)

Mindjárt jön a videó, csak előtte gyorsan elmondom, mikor tartunk nyitva!

A két ünnep között is dolgozunk, de megváltozott nyitva tartással. Vagyis ha még az idén el szeretné számolni a bélyegzőt, lesz még lehetősége rendelni.

Íme a Bélyegző Expressz részletes nyitva tartása:

December 21—23. — — — NYITVA: 9:00 — 17:00

December 24-26. — — — ZÁRVA

December 24. és 26. között is bármikor leadhat online megrendelést, de Budapestre legközelebb december 27-én tudunk szállítani. Az ország többi pontjára 27-én adjuk fel a bélyegzőt, ami 28-án érkezik meg.

December 27—30. — — — Nyitva: 8:00 — 12:00

Éjjel-nappal rendelhet online, és 8:00 és 12:00 óra között személyesen. A délig beérkezett bélyegző megrendeléseket azonnal gyártjuk, délben átadjuk a futárnak. Budapesten aznap, az ország többi részében a következő munkanapon érkezik meg Önhöz a bélyegző.

December 31. — — — ZÁRVA

Természetesen bármikor leadhat online megrendelést, de szállítás Budapestre legközelebb január 3-án tudunk szállítani. Az ország többi pontjára január 3-án adjuk fel a bélyegzőt, ami 4-én érkezik meg.

Január 3. — NYITVA 9:00 — 17:00

A Bélyegző Expressz ezzel a kis videóval kíván Önnek boldog Karácsonyt és szerencsés, sikeres új esztendőt!

 

 

Egyen sok süteményt és szaloncukrot, igyon forralt bort! Ne számolja a kalóriákat! Egész évben dolgozott, ennyit igazán megérdemel! Fogyókúrára ott van az egész jövő év, most érezze jól magát!

Boldog ünnepeket kíván Önnek és szeretteinek:

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

1 hozzászólás

  1. ngy

    fergeteges, gratulálok! :)) – és nagyon boldog, pihenős karácsonyt mindőtöknek,igazán megérdemlitek, Attila!