Bélyegző akció csak környezettudatos vásárlóknak

Szerző: | okt 14, 2009 | bélyegző, bélyegző akció, ecoprinty

EcoPrinty akció a Bélyegző ExpressznélHa régebb óta követi a Bélyegző Expressz blogot, láthatja, hogy sokszor írok arról, mennyire fontos is volna ésszerűen felhasználni a rendelkezésünkre álló energiát, korszerűbb, tisztább energiahordozókra cserélni a jelenlegi forrásokat, a fenntartható fejlődés útját választani a jelenlegi pazarló életmódunk helyett.

Szeretném, ha minél többeknek érné meg így gondolkozni. Szeretném Önt is arra ösztönözni, hogy használja minél ésszerűbben az eszközeit, lehetőleg ne pazaroljon, ne vásároljon és ne használjon olyan termékeket, amelyek előállítása vagy használata a szükségesnél jobban szennyezi a környezetet.

Nem gondolom, hogy biciklivel kellene a Holdra menni, de tudom, hogy némi körültekintéssel, csupán azzal, hogy apró dolgokra egy kicsit jobban odafigyelünk, trendeket lehetne megváltoztatni.

És hogy könnyebb legyen azonosulni az eszmével, most pénzt is fordítok arra, hogy ez Önnek is megérje.

Tehát ismét bélyegző akció a Bélyegző Expressznél — de csak környezetbarát termékekre, és csak adott határidőig. (Hiszen nem finanszírozhatom én egyedül a globális felmelegedés elleni küzdelmet, de szívesen részt vállalok a feladatból.)

Trodat EcoPrinty bélyegző akció!

Most megéri kipróbálni a környezetbarát technológiával készlt Trodat EcoPrinty-t (bővebben itt olvashat róla), mert hihetetlen áron juthat hozzá, és még ajándékot is kap!

ecoprinty_4_soros4 soros Trodat EcoPrinty bélyegző

6560.- forint helyett most csak 3.990.- forint

+ Ajándék 15W-os energiatakarékos égő

>>> Megrendelem akciós áron!

 

ecoprinty_5_soros5 soros Trodat EcoPrinty bélyegző

6810.- forint helyett most csak 4.990.- forint

+ Ajándék 15W-os energiatakarékos égő

>>> Megrendelem akciós áron!

 

ecoprinty_6_soros6 soros Trodat EcoPrinty bélyegző

7690.- forint helyett most csak 5.990.- forint

+ Ajándék 15W-os energiatakarékos égő

>>> Megrendelem akciós áron!

FIGYELEM!

Mint már megszokhatta, a Bélyegző Expressznél akciót nem hosszabbítunk, ezért fontos figyelembe vennie, hogy ez az elképesztően jó ajánlat kizárólag a 2009. október 14. 12:00 órától 2009. október 20. 24:00 óráig, és kizárólag a Bélyegző Expressz webáruházában online leadott EcoPrinty megrendelésekre, 1 munkanapos elkészítési határidővel, külön szolgáltatások nélkül, és csakis a Trodat EcoPrinty bélyegzőkre érvényes.

Az 1 munkanaposnál gyorsabb átvétel is lehetséges, de ez feláras. Míg más bélyegzőkészítőknél az 1 munkanapos határidő  expressz határidőnek számít, a Bélyegző Expressznél ez a létező leghosszabb idő, amennyit egy bélyegzőre várnia kell. Nálunk expressznek az számít, amit azonnal elkészítünk — ezért feláras ez a szolgáltatásunk.

Ha nem akar lemaradni a közismerten rövid határidejű, ám annál értékesebb akciókról és a blogban olvasható egyéb érdekességekről, és még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

0 hozzászólás