Miért dolgozunk profikkal? (Pedig nem olcsó…)

Szerző: | jan 12, 2009 | szmogriadó | 6 hozzászólás

Ha itt rendel bélyegzőt, szmogriadó idején is megkapjaMost, hogy egyszerre élvezhetjük, milyen is egy úgynevezett válság, ráadásul időnként vidám sormintának becsúszik egy kis sztrájk itt, egy kicsi ott, tejszínhab gyanánt kerül a tortára egy kis gázhiány, és hogy senki ne unatkozzon, Budapesten életbe lép egy nyugati mintára kitalált, tökéletesen keletiesen szervezett szmogriadó is, alig van, akinek a munkájába ne zavarna bele ebből a sok vidám, színes kis dologból valami.

A mi ügyfeleink eddig megúszták, és a számtalan negatív körülmény ellenére is továbbra is biztonságban vannak a megrendeléseik. Vagyis a Bélyegző Expressznél rendelt bélyegzők továbbra is késedelem nélkül érkeznek meg mindenkihez.

Miért?

Azért, mert profikkal dolgozunk.

Nem csak a munkatársaimat válogatom meg nagyon gondosan, de szállító partnereinket is a legjobbak közül válogattam.

Amikor délelőtt a páros rendszámú autómból felhívtam a futárszolgálatainkat, hogy milyen késedelemmel kell számolnunk a szmogriadó miatt, mint teljesen magától értetődő tényt közölték velem, hogy semmilyennel. Urai a helyzetnek.

Persze nem a legolcsóbb cégekkel dolgozunk együtt, sőt, valószínű, ők a legdrágábbak. Megtehetik, mert amikor problémák vannak, nem magyarázkodnak, nem siránkoznak, hanem teszik a dolgukat. Megoldják a helyzetet.

Ilyenkor érezzük csak igazán — és az ügyfeleink is —, hogy mit fizetünk meg akkor, amikor őket választjuk.

A biztonságot, a megbízhatóságot.

Köszönöm nekik, hogy így dolgoznak. A mi jó hírünk múlik rajtuk, és nagyon jólesik, hogy mindent megtesznek érte.

Mert hát mit érnénk egy olcsóbb futárszolgálattal, aki ilyenkor széttárja a kezét, hogy "bocs, fiúk, feleannyi autóval nem tudjuk megoldani, márpedig a kocsik felének páros rendszáma van, a másik felének páratlan, bocs, kicsik vagyunk, de olcsók".

Ön milyen szempontok alapján válogatja meg a partnereit?

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

6 hozzászólás

  1. Márk

    Persze, hogy megoldják, kimennek párossal és páratlannal is, úgysem büntetik őket…

  2. Bélyegző Expressz

    Én is azt hittem, de nem. Megoldják, szabályosan.

    Egyébként nem teljesen igaz, hogy a hatóságok nem büntethetnek senkit. Ha uyganis a rendőr a mozgó autón kiolvassa a háromjegyű számot, elosztja kettővel, és az jön ki neki, hogy páratlan, bár nem jelentheti fel, de rögzítheti annak a tényét, hogy szmogriadó alatt autózott az ember.

    És ha ezt jelzi a Közterület-felügyeletnek, akkor ők 25 ezertől 100 ezer forintig terjedő bírságot szabhatnak ki.

    Van, akit ez elriaszt, van, akit nem.

    És sajnos van, akit érdekel, hogy másmilyen levegőt szív, van, akit nem.

    Szomorú, hogy a szennyezett levegő nem elég ok minden autósnak arra, hogy letegye a járművét. Ma a páros rendszámú autóké az út — én is ilyennel jöttem, és minden holnapi teendőmet elvégeztem már ma, hogy holnap ne kelljen Budapesten autóznom —, de sajnos útközben nagyjából minden második autó páratlan rendszámú volt.

    Szomorú, hogy a szankció hiánya ennyire közönyössé teszi az embereket.

    Ma járt nálam egy nagynevű biztosító képviselője — komoly ember —, mégis trolival jött, mert egyetért azzal, hogy egy rendelet mindenkire egyformán vonatkozik.

    Nagyon tudtam tisztelni érte.

  3. Viktor

    ez a szmogriadó egy marhaság, kis sincs dolgozva rendesen.

    nem mellesleg a szálló por ugye azért is van, mert az utak nincsennek takarítva?

  4. Bélyegző Expressz

    Viktor, igaz, hogy nem mi tehetünk a szálló porról. Arról sem mi tehetünk, hogy orosz testvéreink időnként demonstrálni kívánják, ki az úr a háznál, és játszadoznak a gázcsappal. Aminek egyenes következménye, hogy többen fűtenek fával, erőművek állnak át olajtüzelésre — persze, hogy megnő a légszennyezettség.

    A szmogriadó olyan, amilyen: arra alkalmatlan emberek szervezték. De ettől még tényleg rossz a levegő, és ezt tényleg illik egy közösség érdekében komolyan is venni. Mindnekinek.

    De hogy visszatérjek a cikk eredeti mondanivalójához: a lényeg, hogy a körülmények nincsenek az irányításunk alatt sem akkor, amikor szmogriadó van, sem akkor, amikor tüntetnek a városban, sem árvíz, sem sztrájk esetén.

    Azért kell a legjobbakkal együtt dolgozni — és ez az egészben a lényeg —, mert a legjobbak mindig megoldják, hogy a dolgok jól menjenek.

  5. Ütő Endre

    Tényleg időben megérkezett, előbb, mint ígérték!

  6. Kelkó Tamás

    Attila!
    Mit lehetne még ehhez hozzátenni, ámen. Szolgáltatásban nem bölcs dolog csak az árat nézni, mert két egyformának tűnő cég sem nyújtja ugyanazt, az tuti. Ez nem olyan, hogy kitől veszed az árutőzsdén forgalmazott búzát vagy a betonvasat…