+36 1 411 1212

Vélemények a Bélyegző Expresszről

Nézze meg Ön is, miért kaptunk a Google oldalain 5 csillagot vevőinktől!
Igazi vevők valódi véleményei!

Valódi vevők valódi véleményei a Google Plus / Google Cégem oldalról

Hild György

Kifejezetten élvezetes a megrendelés folyamata! Szinte játékszerű a bélyegző tervezgetése, jól lehet navigálni az oldalon, szépen látszik az aktuális "végeredmény". Rendelés után hamarosan felhívtak és már jött is a cucc... A megérkezett termék kiváló, a szállítás villámgyors. Remélem rengeteg számlára ráütöm a jövőben...:)

Kállay Rita

Ilyen egy igazán profin működő cég! Gyorsak, pontosak, kedvesek, ellátnak minden hasznos információval. Minden úgy történt, ahogy a kedves kolléga elmondta telefonban a megrendelés másnapján. Szívből ajánlom őket mindenkinek, ha szeretne gördülékenyen rendelni és hozzájutni a termékhez :))) további jó munkát és sok megrendelőt kívánok!

Kárpát Zoltán

Rövid keresés után gyorsan rátaláltam és egy pillanatra sem merült fel, hogy rossz helyen járnék, többek között a Google Maps "bélyegző" kifejezésre első opcióként elérhető közvetlen, GPS alapú megközelíthetőség miatt sem. Jól használható online szoftveres tervezést és rendelést követően még telefonos módosításra is volt lehetőségem és a hivatalos nyitvatartás utáni átvétel sem volt probléma, mintha még örültek is volna. :) Gratulálok a szolgáltatáshoz és a hozzá(m)álláshoz! Mindenkinek ajánlom a Bélyegző Expresszt.

Szombati Orsolya

Több alkalommal is rendeltem már a Bélyegző Expressztől bélyegzőt, ahol úgy érzem, nincs lehetetlen. A DM kampányainkhoz rendszeresen használunk borítékpecsételőket, és eddig még nem tudtam olyat kérni, ami kifogott volna rajtuk, sőt! Jobbnál jobb tippekkel és ötletekkel láttak el. A rendelésemet mindig percek alatt teljesítik, és amíg én várakozom, rendszerint finom kávéval vendégelnek meg. Ez az első olyan hely, ahol tényleg élmény a vásárlás. A srácok gyorsak, pontosak és figyelmesek. Mit mondjak még? Kell ennél több egy vevőnek? :)

További vélemények a Google oldalain