+36 1 411 1212

Vélemények a Bélyegző Expresszről

Nézze meg Ön is, miért kaptunk a Google oldalain 5 csillagot vevőinktől!
Igazi vevők valódi véleményei!

Valódi vevők valódi véleményei a Google Plus / Google Cégem oldalról

Zebra Pack

Nagyon jó webes felület, egyszerű és átlátható, informatív leírások. Valóban percek alatt elkészítettem a lenyomat-feliratot, a megrendelés 2 kattintás volt, szuper gyors, szuper hatékony! A visszahívás/egyeztetés, a kedves útbaigazítás (személyesen mentem érte) a precíz és udvarias kiszolgálás csillagos 5! Köszönjük!

Kállay Rita

Ilyen egy igazán profin működő cég! Gyorsak, pontosak, kedvesek, ellátnak minden hasznos információval. Minden úgy történt, ahogy a kedves kolléga elmondta telefonban a megrendelés másnapján. Szívből ajánlom őket mindenkinek, ha szeretne gördülékenyen rendelni és hozzájutni a termékhez :))) további jó munkát és sok megrendelőt kívánok!

Kárpát Zoltán

Rövid keresés után gyorsan rátaláltam és egy pillanatra sem merült fel, hogy rossz helyen járnék, többek között a Google Maps "bélyegző" kifejezésre első opcióként elérhető közvetlen, GPS alapú megközelíthetőség miatt sem. Jól használható online szoftveres tervezést és rendelést követően még telefonos módosításra is volt lehetőségem és a hivatalos nyitvatartás utáni átvétel sem volt probléma, mintha még örültek is volna. :) Gratulálok a szolgáltatáshoz és a hozzá(m)álláshoz! Mindenkinek ajánlom a Bélyegző Expresszt.

Szathmáry Csilla

Sikerült olyat kérnem, ami már nem létezik, de azonnali telefonos segítséget és megoldást kaptam, ahelyett, hogy szóra sem méltattak volna. Méghozzá olyan kedvességgel és figyelmességgel, amilyet nagyon ritkán tapasztal az ember manapság! A gyorsaságról már nem is beszélek, néhány órán belül a kezemben voltak a bélyegzők (pedig futárral kértem, amiről nagyon nem voltak mostanában jó tapasztalataim). Egy munkanapos szállításnál gyorsabbról valójában álmodni sem mertem korábban! Ezúton is hálásan köszönöm, a gyerekek is borzasztóan örültek neki :)

További 200+ vélemény a Google-ön