Most aktuális

Jelenleg nincs érvényben Covid korlátozás

MINT EDDIG IS, MOST IS MINDEN MEGRENDELÉST TELJESÍTÜNK

EGYSZERŰ, KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS

Részletek:

Minden ugyanúgy működik, mint korábban, de a Covid időszak alatt változtattunk is:

Mivel a futárszolgálatok sokkal nagyobb leterheltséggel dolgoznak, így néhány kisebb változás történt a kiszállítási rendünkben a hosszú évek óta megszokott rendhez képest. Ezek most, a nyitás alatt is változatlanok, mert a futárszolgálatok extrém túlterheltség alatt dolgoznak. Íme a részletek:

 
Módosítottuk az expressz kiszállítás határidejét – így is nagyon gyors, de figyelembe kell vennünk a futárok megváltozott kapacitását. Az expressz kiszállítás határideje eddig 2 órán belül történt. Mostantól visszavonásig az expressz szállítás határideje aznapi kiszállításra módosul. Aznapi szállításra csak a 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket tudjuk vállalni.

 Újra van lehetőség a személyes átvételre irodánkban. Gyorsabban, kevesebb várakozással – gyakorlatilag várakozás nélkül – kaphatja meg a terméket, ha először elküldi a megrendelést, majd a telefonon vagy válasz e-mailben kapott instrukciók alapján az előre egyeztetett, igen rövid határidőn belül jön el érte.

 Változtatunk a nyitvatartási renden. Eddig 9 órától voltunk az irodában. A reggeli tömegközlekedési csúcs elkerülése érdekében (kevesebb kontakt, kisebb fertőzésveszély) ezt módosítjuk: 10 órától 16 óráig vagyunk az irodában. Online továbbra is 0-24 órában fogadjuk a megrendeléseket, e-maileket, de telefonon csak 10-16 óráig tudunk kommunikálni.

Minden megrendelést teljesítünk. Az utolsó bélyegzőig!