Most aktuális

Így dolgozunk Covid alatt

MINDEN MEGRENDELÉST TELJESÍTÜNK

Részletek:

Bár majdnem minden ugyanúgy működik, mint a korábban, de a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet és a jelenleg még érvényes korlátozások miatt, valamint Vevőink és a magunk védelme érdekében néhány szabályt be kell tartanunk. Minden szolgáltatásunk működik, de a korlátozások szigorú betartásával.

Mivel a futárszolgálatok sokkal nagyobb leterheltséggel dolgoznak, így a Covid járvány kezdete, pontosabban 2020. március 16., hétfő óta néhány kisebb változás történt a kiszállítási rendünkben.

 
Módosítottuk az expressz kiszállítás határidejét – így is nagyon gyors, de figyelembe kell vennünk a futárok megváltozott kapacitását. Az expressz kiszállítás határideje eddig 2 órán belül történt. Mostantól visszavonásig az expressz szállítás határideje aznapi kiszállításra módosul. Aznapi szállításra csak a 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket tudjuk vállalni.

Mind nekünk, mind a Vevőink számára fontos a biztonság. Bár már felvettük az oltást, szeretnénk mindennemű fertőzés esélyét a nullára csökkenteni, ezért a következő döntéseket hoztuk:

– A személyes átvételt 2021. március 08-tól a korlátozások teljes eltörléséig nem tudjuk biztosítani irodánkban, de több megoldást is ajánlunk helyette. A legkényelmesebb, ha a futárral történő kiszállítást választja. Ha ez nem lehetséges, akkor először rendelje meg bélyegzőjét, majd a telefonon vagy válasz e-mailben kapott instrukciók alapján tudja szabadtéren, érintésmentesen, zsilipes rendszerben átvenni a megrendelt termékeket. Ez csak kicsivel bonyolultabb, de biztonságos, és szabadtéren történik. Önnek ugyanúgy csak el kell jönnie hozzánk, csak érkezéskor mi megyünk ki Önhöz a csomaggal.

– Változtatunk a nyitvatartási renden. Eddig 9 órától voltunk az irodában. A reggeli tömegközlekedési csúcs elkerülése érdekében (kevesebb kontakt, kisebb fertőzésveszély) ezt módosítjuk: 10 órától 16 óráig vagyunk az irodában. Online továbbra is 0-24 órában fogadjuk a megrendeléseket, e-maileket, de telefonon csak 10-16 óráig tudunk kommunikálni.

Minden megrendelést teljesítünk. Az utolsó bélyegzőig!