+36 1 411 1212

Lézergravírozás szinte mindenre

- Fára
- Műanyagra
- Fémre
- Papírra (!!!)
- Üvegre
- Márványra
- Plexire
- ... és még rengeteg anyagra!

Mire tudunk gravírozni?

Lézergravírozás fára

Gravírozás boros fadobozra, fa órára, furnérlemezre, ajándéktárgyakra
Tudta Ön, hogy a fa kifejezetten alkalmas lézergravírozásra? Sok árnyalat létrehozható a lézer különböző beállításaival. Logók, fényképek, feliratok gyönyörű képet adnak. Különösen a világos fafelületeken látszanak jól a kontrasztok.
Gyakran gravíroztatnak fa ajándék dobozokat, fa tollakat és díszdobozaikat.

Kérjen ajánlatot 

Gravírozás üvegre

Lélegzetelállító hatásokat lehet elérni az üveggravírozással. Egy üveg születésnapi bor, egy névre gravírozott esküvői pezsgőspohár mind olyan személyes ajándék, amellyel örök emléket ad.

Kérjen ajánlatot 

Fém és műanyag gravírozása

A mi lézereinkkel a legtöbb fém tárgy anyagában is gravírozható. Tehát nem csak akkor, ha festékbevonat van rajta. A rozsdamentes acélt is meg tudjuk jelölni lézerrel, gyönyörű rajzolatú, részletgazdag mintával.
Számtalan alkatrészt és géptáblát meg lehet így gravírozni.
Műanyag táblákból bármilyen alakot ki tudunk vágni a lézerrel, és ezeket feliratozni is tudjuk. Ugyan feliratról beszéltem, de természetesen nemcsak betűket, ábrákat is tudunk gravírozni.
A lehetőségek száma végtelen. (Vagy majdnem az.)

Kérjen ajánlatot 

Márvány gravírozása

A márvány gravírozása energiaigányes feladat. Épp ezért ideális, hogy ezek a gépek nagy teljesítményűek. Egészen finom rajzolatú ábrákat, fényképeket is kérhet. Gyönyörű, tűéles rajzolatú képet tudunk gravírozni ezekbe az anayagokba.

Kérjen ajánlatot