Legyen a viszonteladónk

Legyen a viszonteladónk

Papír-írószer kereskedelemmel foglalkozik? Vagy cégek ellátásával? Egyikkel sem, de az ügyfelei jelentős számban céges vevők? Akkor Önnek érdemes volna csatlakozni viszonteladói hálózatunkhoz.

Miért?

Azért, mert jó eséllyel az Ön ügyfelei közül többen is bélyegzőt készülnek rendelni – és ezt akár Önnél is megtehetnék. Nem, se beruháznia nem kell, se nem kell se kitanulnia egy szakmát. Van egy jól működő rendszerünk, amelyhez érdemes csatlakozni. A Bélyegző Expressz 2000 óta dolgozik együtt az ország minden részén olyan Partnerekkel, mint az Ön vállalkozása. Mindent a rendelkezésére bocsátunk, amire szüksége lehet ahhoz, hogy ügyfelei bélyegzőt rendelhessenek. Nem akarjuk elfoglalni a kirakatát, a polcait, nem kell készletet rendelnie semmiből.

A Bélyegző Expressz viszonteladói jelentős kedvezményeket kapnak. Így az Ön ügyfele csak leadja a megrendelést Önnél, melyet Ön továbbít felénk e-mailben. Mi legyártjuk, expressz sebességgel eljuttatjuk Önhöz. A terméket az Ügyfél Öntől veszi át, velünk nem is találkozik. Öné a haszon.

Érdekli?

Ha igen, kérem, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot, hogy tájékoztathassuk a részetekről, és eldönthesse, érdemes-e csatlakoznia a Bélyegző Expressz viszonteladói hálózatához.