Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Dombornyomók

A legelegánsabb biztonsági bélyegző

Dombornyomó szárazbélyegzők – különleges, hamisítás ellen védett bélyegző, festék nélkül jelöl, nem lehet fénymásolni

Dombornyomó szárazbélyegzők és egyéb különleges, hamisítás ellen védett bélyegzők

Dombornyomó – a legelegánsabb biztonsági bélyegző

Ha szeretné megnehezíteni a hamisítók dolgát, az egyik legjobb döntés, ha dombornyomót használ. Semmire se mondom, hogy lehetetlen hamisítani, mert van hamis 100 dolláros, hamis bankkártya, hamis aranyrúd – tehát minden csak igyekezet és felkészültség kérdése, de egy biztos: egy dombornyomó szárazbélyegző sokkal keményebb dió egy hamisító számára, mint bármilyen hagyományos bélyegző.

Mivel a dombornyomó festék nélkül pecsétel, fénymásolóval nem lehet másolni. Eleve nem könnyű beszkennelni sem, és másik lenyomatot szerkeszteni az eredeti alapján. És míg egy jó minőségű színes fénymásolóval készült papírról nehéz eldönteni, hogy a rajta látható bélyegzőlenyomat eredeti-e, addig egy dombornyomóval hitelesített irat nem másolható, nem hamisítható csak úgy. Éppen ezért szeretik nagyon az ügyvédek, közjegyzők, és mindazok, akik nagy értékű dolgok eredetét igazolják, vagy csak egyszerűen szeretik, ha az ügyfeleik látják, hogy ők komolyan gondolják, hogy az általuk kiadott irat fontos.

A dombornyomó lenyomata a legegyszerűbb ábrával is gyönyörű, de egyszerű szöveges kivitelben is sokkal elegánsabb, mint egy hagyomnányos bélyegzőé. Előnye, hogy hagyományos matt és fényes papíron is gyönyörű, olvasható a lenyomata. Egy hagyományos, vízbázisú festékkel gyártott bélyegző – ilyen a legtöbb pecsét – lenyomata fényes papíron elmaszatolódhat. (Különleges tintával nem, de az egy másik kategória, és ügyelni kell rá, hogy be ne száradjon. A dombornyomóval sose járhat így.)

Egy ilyen szárazbélyegző nem csupán az irodában lehet hasznos. Nagyon sok könyvbarát rendel magának Ex-Librist dombornyomóval. Az Ex-Librissel ellátott könyveket garantáltannagyobb eséllyel kapja vissza a gazdájuk, mint azokat, amelyekben nincs név. És bár egy hagyományos bélyegző lenyomat is alkalmas arra, hogy tudják, kié is a könyv, a dombornyomó sokkal szebben mutat egy könyvben. Diszkréten elegáns.

Mivel ezek a szárazbélyegzők fém házzal készülnek, gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Ráadásul szárazbélyegzővel még senki se kente össze a ruháját.

 

Megrendelem