Egy az irodába, egy a könyvelőnek, egy a kocsiba (És még egy ajándék)

Szerző: | ápr 8, 2008 | bélyegző, könyvelő, professional line, zsebbélyegző | 4 hozzászólás

belyegzo_akcio_080408_n5

 

Aki régebb óta olvassa ezt a blogot, tudja, hogy mind a saját szakterületemen, mind általában a különleges dolgokat szeretem a legjobban. Azt, ami többet tud, mint más, ami jobb, mint a tucat dolgok. Gagyit, bóvlit, éppen hogy átlagosat sem venni, sem eladni nem vagyok hajlandó.

Igen ám, de van egy örök probléma: ami nem átlagos, az általában nem olcsó.

Lehet ezen segíteni?

Általában nem, de alkalmanként igen. Ez most egy ilyen alkalom.

Igaz, nem tart örökké.

Az egész azért jutott az eszembe, mert megfigyeltük, hogy egy ideje egyre többen rendeltek egyszerre több, nagyjából azonos szövegezésű bélyegzőt. Mivel a feltűnő jelenségekről általában szeretjük megkérdezni az ügyfeleinket, most is ezt az utat választottuk, azaz rákérdeztünk, hogy kinek lesz a második pecsét.

A legtöbbször azt a választ kaptuk, hogy a könyvelőnek viszik. Vannak ugyanis olyan ügyek, amelyeket a könyvelő a cégvezető zaklatása nélkül is el tud intézni, és ha van egy saját bélyegzője – figyelem, erre azért érdemes ráírni, hogy a könvyelőé -, akkor egyszerűbb ügyekben sokkal könnyebben el tud járni.

Arra gondoltam tehát, hogy megkönnyítem azok dolgát, akik nem csak az irodába, de a könyvelőnek is szeretnének bélyegzőt rendelni.

A következő ajánlat nekik és csak nekik szól.

belyegzo_akcio_080408_k3

_Egy az irodábaprofessional_line_5204_

Ha többre értékeli egy Rolls-Royce kényelmét az egyébként is kiváló Mercedesénél, akkor Ön nagy hasznát fogja venni a Professional Line fémbélyegzőnek. Nemcsak elegáns, de tartós, hangtalan, és bár fémből van, mégis pillekönnyű! Akár napi több ezer lenyomatot is készíthet vele – a bélyegző bírni fogja a folyamatos nagy igénybevételt, és Ön sem fog elfáradni. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a Professional Line fémbélyegzőt folyamatos pecsételéssel sem lehet tönkretenni, hogy ezt a bélyegzőt örök garanciával adjuk.

Mi is ezt használjuk: ezt nyomjuk minden számlára, és Önnek is ezt ajánljuk az irodai munkához.

_Egy a könyvelőnek

trodat_printy_4912_belyegzoA Mercedest – a bélyegzők Mercedese a Trodat Printy – adja a könyvelőjének! Rendeljen egy Trodat Printy 4912-es bélyegzőt, és adja oda a könyvelőjének, hogy az egyszerűbb ügyeket az Ön közreműködése nélkül is intézhesse.

Takarítson meg időt mindkettőjüknek!

_Egy a kocsiba – és vágja zsebre az ajándékokat!

Ha Ön bármiylen Trodat Professional Line fémbélyegzőt és ezzel egyidejűleg Trodat Printy 4912 műanyagházas önfestékező bélyegzőt is rendel, az alábbi ajándékokat kapja:

zsebbelyegzo_ezust
1 darab 9412 Mobile Marker zsebbélyegzőt, hogy a cégbélyegző mindig kéznél legyen – autóban, bankban, áruátvételnél, vidéki szerződéskötésnél -, mégse kelljen táskát vinnie magával. Ha külön akarná megvásárolni ezt a bélyegzőt, ez 5970.- forintjába kerülne. Most ajándék!

  

kingston_pendrive_1gb_f1 darab 1 GB-os Kingston pendrive-ot 5 év garanciával, hogy bárhova megy, a fontos dokumentumok mindig a zsebében legyenek (akkor is, ha nem cipel magával laptopot).

Miért jó Önnek ez az ajánlat?

Számoljon!

Ön egy fémházas bélyegző és egy műanyagházas bélyegző áráért kap

– egy Trodat Professional Line fémbélyegzőt örök garanciával;
– egy Trodat Printy 4912 bélyegzőt;
– egy Trodat Mobile Marker zsebbélyegzőt;
– egy Kingston pendrive-ot 5 év garanciával.

Már eddig is szívesen élvezte volna a nagyobb teherbírású, a többinél finomabb járású, örök garanciás fémházas bélyegzők előnyeit, de nem akart többet költeni, mint egy műanyagházas bélyegzőre?

Igaz, hogy a Professional Line és a 4912-es bélyegző árából most sem engedtünk, de a két ajándék jóval költséghatékonyabbá teszi a vásárlást. Nálunk azért nincs árengedmény, mert nem a gyengébb minőségű, no-name bélyegzőkkel versenyzünk. A mi vevőink hosszú távú megoldást keresnek, mert nem akarnak félévente a bélyegző megrendeléssel bíbelődni. Ha él a mostani akció előnyeivel, az ajándékok értékét is kalkulálva – már az ajándék zsebbélyegző értéke is 5970.- forint – Ön is látni fogja, hogy a Professional Line fémbélyegző alig kerül többe Önnek, mintha műanyagházas bélyegzőt rendelt volna. És – ne feledje – a Professional Line bélyegzőházra örök garanciát vállalunk!

Eddig drágának találta a fémházas bélyegzőt? Most néhány napig sokkal költséghatékonyabban szerezheti be!

Ha most kihasználja az akció előnyeit, akkor hozzájut egy nagy strapabírású Professional Line fémbélyegzőhöz, egy műanyagházas Trodat Printy 4912-es bélyegzőhöz, egy 5970.- forint értékű ajándék zsebbélyegzőhöz, amelyet bármikor, bárhová magával vihet – csak akkora, mint egy öngyújtó -, valamint egy 1 GB-os Kingston pendrive-hoz, amellyel bárhová magával viheti legfontosabb dokumentumait.

Meddig tart az akció?

Ez az akció annyira előnyös, hogy csak azoknak ajánljuk fel, akik gyorsan tudnak dönteni.

Közülük is csak az első 50 megrendelőnek.

Éppen ezért a határidőt rövidre szabtuk. Ez az akció a jelen cikk megjelenésétől 2008. április 11., péntek 16:00 óráig leadott bélyegző megrendelésekre érvényes, de az ötvenedik eladás után az akció időponttól függetlenül véget ér.

Ha az akció meghirdetett időpontja előtt elfogyna az 50 csomag, erről azonnal online tájékoztatást adok, itt, a blogban.

Ki kap tehát ajándék Trodat Mobile Marker 9412 zsebbélyegzőt és 1GB-os Kingston pendrive-ot?

Az, aki e cikk megjelenése és az akció határideje, azaz 2008. április 11., 16:00 óra között egyszerre rendel Trodat Professional Line fémbélyegzőt és Trodat Printy 4912-es műanyagházas bélyegzőt, és megrendelése az első 50 rendelés között van.

FIGYELEM! A Mobile Marker bevezetésekor a szlogen-játékban az első 2 órában 8 bélyegző talált gazdára! (Nézze meg itt, hogyan történt!)

Hogyan rendelhet?

Rendelhet akár a Bélyegző Expressz webáruházában, de felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben is (elérhetőségeinket itt találja).

Milyen szöveg kerül az ajándék Mobile Marker zsebbélyegzőre?

A zsebbélyegzőre a Trodat Printy 4912-es bélyegző szövegével megegyező feliratot készítjük el. Kérjük, ha a könyvelő bélyegzőjét egyéb jellel is meg kívánja jelölni a lenyomaton, ezt jelezze telefonon, e-mailben vagy a megrendelés során a "különleges utasítások" menüpont alatt.

Ne feledje, ez az akció csak a 2008. április 11., péntek 16:00 óráig leadott megrendelésekre érvényes, azok közül is csak az első 50 darabra!

Nos, meglepi a könyvelőjét?

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

4 hozzászólás

  1. Online Vállalkozó Klub

    Hát, most már tényleg beírok a panaszkönyvbe!

    Nemrég vettem Tőled bélyegző garnitúrát – mégis hány merci álljon a garázsban? 🙂

    Azt lehet, hogy most rendelek, és csak két hónap múlva szállítotok? Május végén alapítok új céget.

    Van egy jó sztorim is a zsebbélyegzővel!

    Ha szeretnék egy jót mulatni, akkor oda szoktam adni az eladónak, hogy ne kelljen szegénynek kézzel írnia a számlát.

    Azt mondja: ez mi? Mondom, bélyegző. Erre ő küzd vele egy kicsit, aztán visszaadja….

    ***

    Szóval fizethetek ELŐRE?

    Üdv, a Másik Attila Másik Néven

  2. Bélyegző Expressz

    „Azt mondja: ez mi? Mondom, bélyegző. Erre ő küzd vele egy kicsit, aztán visszaadja….”

    Szép dolog, mondhatom! De amikor megmutatod, milyen pofonegyszerű használni, gondolom, ámulnak, nem?

    Ezek szerint a zsebbélyegzővel nem csupán bélyegezni lehet, de – ameddig még újdonság, és kevesen ismerik – jó kis geg-csináló eszköz.

    „Május végén alapítok új céget.” (…) „Szóval fizethetek ELŐRE?”

    Látom, nekem is jutott a gegből. Azt hittem, mi sem egyszerűbb egy ilyen akciónál, ha az ember szépen mindent előre megszervez. A pendrive-ok megérkeztek, a raktár feltankolva, a webáruház ellenőrizve – és akkor megkérdezed, hogy meg tudod-e rendelni a 2 hónap múlva esedékes bélyegzőket.

    Oké, bevallom, erre már tényleg nem készültem. 🙂

    De megoldjuk – ez a dolgunk!

  3. Luighi

    Azért azt se lenne tudni mibe kerül a ‘rojszrojsz’/Professional line és a merci/Trodat 4912 együtt az ajándék ‘smart’-tal/zsebbélyegző és az IBM-mel/pendrive !

  4. Bélyegző Expressz

    Kedves Luighi!

    Köszönöm, hogy jeleztél!

    Valószínűleg arra gondolsz, hogy szerencsés lenne tudni a konkrét árakat.

    Természetesen egyik sem titok. Azért nem boncolgattam, mert van egy pár fémházas Professional Line bélyegző, és ezek ára mind eltérő, ám a kedvezmény mindegyikre vonatkozik.

    A zsebbélyegző ára viszont valóban szerencsés lenne, ha megjelenne, úgyhogy ezt gyorsan pótolom is.

    Kösz az észrevételt!