Lehet-e mozgalmat indítani egy zsebbélyegzővel?

Szerző: | ápr 19, 2012 | bélyegző, mobile printy, zsebbélyegző

A zsebbélyegző egy igazi nomád dologHa azt gondolnám, hogy nem, akkor nyilván nem kérdezném… Szóval bizony, hogy lehet! Mindjárt meg is mutatom, hogyan.

A válságok egyébként is automatikusan mozgalmakat hívnak életre, így aztán nem csoda, hogy nekem is eszembe jutott, hogy kell egy jó kis eszköz, ami a XXI. század kihívásainak megfelelően pótolja a jó öreg röpcédulát, de elfér a zsebben, és bárhol, bármikor lehet vele kampányolni.

Persze eredetileg nem terveztem mára semmi különöset, csak az történt, hogy Májki kollégám sikeresen lediplomázott.

Erre bementem az irodába – természetesen biciklivel -, hogy elsőként gratuláljak neki. És ha már ott voltam, bicikliztünk egyet. Ha meg már bicikliztünk, vittünk egy nomád kamerát (biciklire szerelhetőt). Ha már elvittük, használtuk is.

Ha már használtuk, megmutatom, mi lett belőle:

Egy biztos: az egyik legjobb, legnomádabb cuccunk a Mobile Printy zsebbélyegző. És persze azon kívül, hogy kiválóan lehet vele kampányolni, ezer más dologra is alkalmas.

Zsebbélyegző - A zsebbélyegző egy igazi nomád dolog

Nyolc színben kapható, így mindenki megtalálja az egyéniségéhez leginkább illő darabot. A nagy kedvenc a McLaren ezüst – ezt persze főleg a férfiak szeretik -, de népszerűek a csajos színek is. A női táskákat a leggyorsabban a citromsárga, a narancs, a pink és a piros hódította meg. Holtversenyben. Nincs olyan egyéniség, aki ne találna neki megfelelő színt.

Praktikus, mert mindig kéznél van, nem foglal több helyet, mint egy öngyújtó, és mivel nincs benne rugó, ami elfáradhatna – egy szellemes nyitó-csukó szerkezet helyettesíti, ami tönkretehetetlen -, gyakorlatilag örök darab.

Mikor egy szerződéskötéskor mások féltéglányi bélyegzőket bányásznak elő a táskájukból, elég lehengerlő tud lenni, amikor egy – az átlagnál természetesen nomádabb gondolkozású – cégvezető egy elegáns mozdulattal a zsebébe nyúl, és már pecsétel is. A magabiztosság, amit egy tárgyaláson nyújt – mert Ön tudja, hogy a végén van még a tarsolyában egy slusszpoén – megfizethetetlen. (Minden másra ott a Mastercard.)

A hagyományos bélyegzőket nem kifejezetten arra tervezték, hogy a gazdájuk folyton hozza-vigye őket. A zsebbélyegző biztonságos, mert nem keni össze a ruhát vagy a táskát, mint a hagyományos bélyegzők, amelyek a táskában, zsebben összenyomódva mindent összepecsételhetnek. A zsebbélyegző kizárólag akkor fog, amikor ez a dolga. És bár csak akkora, mint egy öngyújtó, a legnagyobbra egy kisebb Tolsztoj regény szövege is elfér.

Ha Önnek még nincs, de szeretne egy ilyet, kattintson ide, és máris megszerkesztheti a lenyomatát. Ha sürgős, akár 2 órán belül – vagy hamarabb – át is veheti, rohan vele a futárunk.

És hogy a legnomádabb cégvezetők is jól járjanak, nekik felajánlok egy remek, 40%-os kedvezményt, ha a webáruházban a megrendelés véglegesítésekor a „Különleges utasítások a megrendeléshez” rovatba beírják annak az agresszív, mezítlábas hippinek a nevét, akiről a Nomád Cégvezető Napon azt a történetet meséltem, amelyikben állást kért, majd később kilépett, és pénzt kért a főnökétől. Ha meg tudja adni az illető nevét, máris 40%-kal olcsóbban rendelte meg a zsebbélyegzőt.

Ez az ajánlatom a 2012. április 25. éjfélig leadott megrendelésekre érvényes, és csakis a zsebbélyegzőkre.

Sőt!

Az első helyes válaszadó ajándékba kapja a zsebbélyegzőt!

Na, ki emlékszik? Ki lesz a leggyorsabb?

0 hozzászólás