Egyszer élünk, és ez már az

Szerző: | márc 13, 2012 | nomád cégvezető, nomád cégvezető nap, nomád iroda, nomád vállalkozó

Szeretem a jó reklámokat, és ez most különösen kedves a szívemnek.

Lehetne finnyáskodni, hogy alkoholt adnak el vele – ha valami, legfeljebb ez szólhat ellene -, de nagyon-nagyon pontosan megragadja a lényeget. Épp azon a ponton, ahol most én is szeretném megszerezni az Ön figyelmét.

Ez az egyperces reklámfilm ugyanis a döntésekről szól. Amelyeket – van, amikor tisztán látszik – nem lehet tovább halogatni.

Mert egyszer élünk, és ez már az.

Életünk jó döntéseit bátor pillanatokban hozzuk. És ha a döntő percben nem vagyunk elég merészek, nem ragaszkodunk ahhoz, amit elképzeltünk, akkor az életünk hosszú időre más lesz, mintha helyesen döntenénk.

A legtöbbször halmazati büntetésként azzal fizetünk a halogatásért, legyintésért, gyávaságért, hogy soha nem tudjuk meg, miről maradtunk le, amikor nem voltunk elég bátrak.

Ön amikor céget alapított, hozott egy bátor döntést. Elhatározta, hogy ezután önmaga, és csakis saját maga vállal felelősséget a megélhetéséért, a családja megélhetéséért, az alkalmazottai megélhetéséért, a cége fejlődéséért, a vevőiért, az összes munkatársa munkájáért. Akár végiggondolta, akár nem: erről döntött.

Most arról dönthet, hogy akar-e ennél többet. Hogy akar-e több életet. Több időt az életéből magára. A szeretteire. Akarja-e úgy szervezni az életét, hogy a munkaideje során rosszul felhasznált, sokszor elpazarolt időt megtakarítja, hatékonyabban és kevesebb idő alatt végzi el a feladatait, hogy több időt szánhasson magára és a szeretteire?

Akar-e az iroda helyett jobb környezetet, amikor kreatív munkát kell végeznie? Egy cégvezetőnek egyébként is mindig kreatív munkát kell végeznie, ha nem így van, akkor Ön jelenleg nem cégvezetői feladatokkal foglalkozik.

Akarja-e, hogy onnan dolgozhasson, ahonnan csak akar? Nem azt, hogy bárhova megy, dolgoznia kelljen, hanem azt, hogy ha dolgoznia kell, eközben bárhol lehessen.

Akarja-e jól csinálni?

Akarja-e megtudni, hogyan kell ehhez átszervezni egy napját? Az irodáját? A cégét?

Akarja?

Akkor legyen a vendégem, és jöjjön el a Nomád Cégvezető Napra!

Azt, hogy legyen a vendégem, értse szó szerint: a részvétel ugyanis ingyenes.

Össze akarom gyűjteni az ország legmerészebb cégvezetőit, azokat, akik azért vezetnek céget, hogy szabadok legyenek, és ne önmaguk rabszolgái.

Nézze meg itt, miről hallhat a Nomád Cégvezető Napon 2012. április 12-én, és regisztráljon itt, amíg el nem fogy a rendelkezésre álló 100 hely!

Ezt a döntést most kell meghozni. Vegyen egy nagy levegőt, ha kell, hát igyon egy pohár whiskyt – a lényeg, hogy döntsön jól.

A századik jelentkező után zárjuk az ajtót. Vajon ki lesz a 100 legelszántabb, legbátrabb cégvezető? Köztük lesz?

>>> Kattintson ide, és regisztráljon a Nomád Cégvezető Napra! >>>

Ha már korábban regisztrált, akkor nincs teendője. Csak dőljön hátra, és kezdjen búcsúzkodni az irodájától. A Nomád Cégvezető Nap végére garantálom, hogy soha többé nem akar majd irodából céget vezetni.

0 hozzászólás