Egy egész doboz hasznos ajándék minden bélyegző mellé

Szerző: | dec 8, 2010 | ajándék a bélyegző mellé, ajándék minden bélyegző mellé, bélyegző, bélyegző expressz, bélyegzőkészítés, videó

ajandek-a-belyegzo-melle1Mától minden bélyegző megrendelés mellé hatalmas ajándékot adunk! Sokkal több ajándékot, mint amennyi egy bélyegző értéke! És ennek nem csak azok fognak örülni, akiknek a Mikulás csak virgácsot hozott, hanem mindenki, aki komolyan veszi a cégét.

Most minden komplett bélyegző mellé egy egész doboz hasznos dolgot kap. Igen, akár a legkisebb bélyegző mellé is. De csak azok, akik komplett bélyegzőt rendelnek. Sajnos kisebb értékű megrendelés, például egy ezer forintos festékpárna vagy egyetlen bélyegzőgumi mellé ilyen értéket nem tudunk adni.

Ezek nem letölthető izék, amiket az ember felmásol a számítógépére, és soha többet nem nyit meg — ezek fizikailag megfogható dolgok. A képen tényleg azt a dobozt látja, amibe beletettük őket.

Ha megtudja, mi van a csomagban, rögtön látni fogja, hogy a dobozban található, kifejezetten cégvezetők számára hasznos ajándékokat Ön csak súlyos tízezrekért tudná megszerezni.

Ennyi lenne a bélyegzők mellé adott ajándékok ára — de nem ez az értéke. Az ajándékok értéke akkor derül ki, amikor használni kezdi őket. Ha tényleg kipróbálja — akár csak egy részét annak, amit összegyűjtöttem Önnek —, azonnal olyan lendületet adhat a cégének, amellyel határozott, bőven százezrekben mérhető bevételnövekedést fog elérni. Mégpedig gyakorlatilag azonnal, amint alkalmazza őket.

Mi van a dobozban?

A dobozban, amelyet minden megrendelőnk megkap, aki legalább egy komplett bélyegzőt rendel a Bélyegző Expressztől, a következő ajándékokat találja.

Ötletparádé a sikeres év végi kampányokhoz

navigator2Wolf Gábor Navigátor Marketing Magazinja évente 12 alkalommal jelenik meg. Minden szám a legújabb kisvállalati marketing ötleteket tartalmazza. Nem külföldről vagy más szakértőktől ész nélkül másolt példákat, hanem a magyar piacon tesztelt, valódi megoldásokat.

Öt év alatt szerzett tapasztalataim alapján azt mondom, hogy ez ma a Magyarországon kapható legjobb, legnaprakészebb marketing folyóirat. Mivel a saját cégemen tesztelem, elegendő tapasztalatom van ahhoz, hogy azt merjem állítani, tényleg működnek az ötletek, amelyeket itt olvashat.

Gábor most az év végi hajrára egy speciális különszámmal kedveskedett, konkrét ötletekkel, jól megvalósítható, azonnal pénzt termelő tervekkel.

A Magazin benne van a csomagban, gyorsan olvassa el, és azonnal próbáljon ki belőle valamit! A legjobb, ha mindent egymás után.

Lesz egy remek, keresőoptimalizált honlapja, és ez egy fillérjébe sem kerül (később sem)

ajandek-a-belyegzohoz-weboldal1Ha még nincs honlapja, akkor ezt imádni fogja. Ha most indul a cége, az első dolga legyen, hogy készít egy honlapot. Ma online jelenlét nélkül minden vállalkozás halott. Ha pedig már van honlapja, de nem termel pénzt — Magyarországon 100 honlapból 95 ilyen! —, akkor itt most megtanulhatja, hogyan alakítsa át úgy, hogy az felhasználó- és keresőbarát weboldallá változzon. Jobban mondva azt tanulhatja meg, hogyan készítsen egy másikat a jelenlegi honlapja helyett — akár másfél óra alatt.

Urbanczyk András nem kevesebbet állít, mint azt, hogy ha Ön tud egy szövegszerkesztőben levelet írni, akkor a WordPress ingyenes honlapsablonokkal és András segítségével — az utóbbit ingyen kapja a Bélyegző Expressztől kapott csomagban — akár másfél óra alatt olyan honlapot készíthet, amellyel azonnal bevételt termelhet. Vagy lehet saját blogja. Vagy mindkettő: honlap és blog egyszerre.

Nem csoda — módszer.

András technikai megoldásokat — pofonegyszerűeket — tanít. És tényleg bárki alkalmazni tudja azt, amit tőle tanulhat. És hogy mire jó a WordPress? Nos, ezt a blogot is WordPress motor hajtja. Ahhoz, hogy megtudja, mitől ad el hatékonyan egy weboldal, hogy hogyan marketingezzen egy weboldalon keresztül, már marketing szakértőkre lesz szüksége — ezért is mutattam be Önnek Wolf Gábort. (Apropó, ismeri Gábor 97 napos ingyenes tanfolyamát? Ha még nem, gyorsan iratkozzon fel rá.)

Hová kell mennie, ha Andrástól szeretne tanulni?

Sehová. (És ez elég jó, nem?)

A dobozban található, online videótanfolyamra szóló, 11 ezer forint értékű kupon egy teljes online honlapkészítő tanfolyam teljes díját fedezi, Önnek egyetlen fillért sem kell hozzátennie. Nem kell utaznia sem. Elég, ha leül a laptopja elé, és akkor nyitja meg a tanfolyamot, amikor épp ráér tanulni. (Minél előbb, annál jobb.)

Hogy a honlap jobban adjon el — Tanuljon a webvizionistától

belyegzo-webvizioHonlapja most már vagy van, vagy hamarosan lesz. Már ért hozzá — vagy hamarosan megtanulja —, hogyan alakítsa át úgy, hogy pénzt is termeljen. Nem is hiányzik már más, mint néhány jó videó.

(Mesélhetnék, mennyivel növeli a bevételeket!)

Weiser István a Webvízió alapítója és kreatív igazgatója egy komplett konferenciája, a Weboldal Hatékonyságnövelő Szeminárium hanganyagának kivonatát tette a dobozba.

Azt mutatja meg benne, hogy milyen előnyökkel jár, ha Ön videót is használ a weboldalán. Tegye be a CD-t egy MP3 lejátszóba vagy a számítógépébe, és hallgassa meg, mitől és hogyan működnek jól a honlapokon elhelyezett videók. Meg fog döbbenni, milyen eredményeket lehet elérni ezzel a módszerrel. (Én is megdöbbentem, amikor láttam, hogy a Bélyegző Expressz videói milyen hatékony vevőszerző eszközök.)

Ahogy István mondja, a videó használata az internetes értékesítésben ugyanazt az előnyt jelenti a hagyományos honlapokkal való versenyben, mint a 100 méteres síkfutásban a NIKE cipő a tűsarokkal szemben.

Emlékszik erre a videónkra? Tudja, hány vevőt hozott?

 

Ha jegyzetelés közben összetintázná a kezét…

manna-szappan… mosson kezet a kizárólag természetes anyagokból készített Manna szappannal.

Tudta, hogy a vizet, amit iszik, Ön előtt már átlagosan heten itták (vagy fürödtek benne, vagy kezet mostak bele)? Nem mindegy tehát, mit enged le a lefolyón — később Ön fogja meginni.

A Manna Natúr Kozmetikomokban az a nagyszerű, hogy nem csak azt mondják róluk, hogy természetes anyagokból vannak, hanem igazat is mondanak, amikor ezt állítják. Mi a Bélyegző Expressznél rég letettük a voksunkat a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés mellett. (Nem véletlenül kedvezményes nálunk a 75%-ban újrahasznosított anyagokból gyártott EcoPrinty bélyegző.)

Szeretjük azokat, akik nem szennyezik jobban a környezetet, mint muszáj. Ezekkel a szappanokkal nemcsak azért jó tisztálkodni, mert biztosan nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek szárítják vagy irritálják a bőrt, hanem azért is, mert tudom, hogy  100 százalékban környezetbarát eljárásokkal gyártják. És amikor kezet mosok, biztos lehetek benne, hogy semmi olyat nem engedek le a lefolyón, ami szennyezné az ivóvizet.

Így készül a Manna szappan:

 

A dobozban talál egy Manna natúr szappant, meg egy másik kis meglepetést is.

És hogy legyen elegendő energiája a megvalósításhoz….

noni-a-belyegzohoz… a Tahitian Noni International jóvoltából megajándékozhatjuk Önt egy teljes heti Noni adaggal.

Mire is jó a Noni juice?

Az idén nyár elején kínált meg egy barátom ezzel az itallal. Amikor megszagoltam, megkérdeztem, hogy az íze is olyan-e, mint az illata. Sajnos azt válaszolta: igen.

Elsőre tragikus volt mind az illat, mind az íz. Csak azért ittam meg, mert nem akartam megbántani azzal, hogy kóstolás nélkül utasítom vissza az ajánlatát.

Tudom, mennyibe kerül ebből az italból egy korty — egy üveg ilyen ital ára közelíti egy jobb whisky árát —, ezért legyőzve minden előítéletemet, felhajtottam a 30 milliliter Noni italt.

Sosem felejtem el az élményt.

Szörnyű volt.

Ezt őszintén meg is mondtam akkor. (Az arcom egyébként is elárulta volna.)

Ennek ellenére a barátom a kezembe nyomott egy 250 milliliteres kis csomagot — pont olyat, mint amilyet Ön is kap tőlünk a bélyegző mellé ebben a csomagban —, és azt mondta, ha lelki erőm lesz hozzá, egy hét alatt igyam meg. (Jó, majd ha lelki erőm lesz hozzá, megiszom…)

Egy darabig őrizgettem, de amikor a kisfiam már egy hete beteg volt, és már egy hete csak napi 2 órát aludtam, úgy döntöttem, kipróbálom. Annál is inkább, mert további ilyen éjszakák elé néztem. Végül is mit veszíthettem?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az első 30 milliliter — egy napi adag, kevesebb, mint egy féldeci, alig több, mint egy feles fele — elfogyasztása könnyű feladat volt. Ha egészen őszinte akarnék lenni, azt kellene mondanom, hogy olyan nehéz volt, mint gyerekkoromban a menzán megenni a sárgaborsó főzeléket. De úgy döntöttem, a heti adagot fegyelmezetten megiszom, napi 30 milliliteres dózisokban, ahogy kell, lesz, ami lesz. (Ennél kevesebb lelki erővel szerintem könnyelműség nekifutni a feladatnak.)

Már a második adag után meglepetten tapasztaltam, hogy újabb két átvirrasztott éjszaka után semmi problémám a másnapi szellemi és fizikai kihívásokkal. Ezért aztán tovább ittam. És egyre kevésbé éreztem azt az ízt, ami miatt az elején olyan erősnek kellett lennem lélekben.

Aztán amikor eltelt az egy hét, vettem egy egész üveggel. És azóta is minden reggel ezzel kezdem a napot.

Már teljesen eltűnt az eleinte furcsa íz. Azt mondják, ahogy tisztul a szervezet, egyre inkább csak a szőlő és az áfonya ízét érezni az italon — nos, bármitől is van, én már tényleg csak ezt az ízt érzem. Megint volt két, napi 2-4 óra alvással töltött hetem, de teljes értékű napokat tudok magam mögött.

Persze aludni kell, és a szervezetet kizsákmányolni őrültség. Én sem jókedvemben voltam fent, de ha már ennyit ébren kellett lennem, egyáltalán nem bántam, hogy reggel tökéletes szellemi és messze elfogadható fizikai állapotban tudtam kezdeni a napot.

Igencsak embert próbáló feladat lenyelni az első 30 millilitert, de utólag azt mondom, megérte.

Ezt azért fontos tudnia, mielőtt kibontja az italt. De azt is tudnia kell, hogy kár volna kiönteni.

Kifejezetten jól fog jönni az év végi hajtásban — főleg akkor, ha nekiáll a Wolf Gábor, Urbanczyk András, Weiser István anyagoknak, és elkezdi megvalósítani azt, amit ezekből tanulhat. Mert akkor lesz min dolgoznia.

FONTOS!!!

A Noni italt felbontás után tartsa a hűtőgépben!

… és egy ajándék bélyegző…

karacsonyi-belyegzo1Még egy apróságot elrejtettünk a dobozban. Egy kis karácsonyi bélyegzőt — a képen látható kis pecsétek egyikét. Nyomja rá minden számlájára, és szerezzen vele a vevőinek néhány vidám percet.

Vagy vigye haza a gyerekeknek, írjanak levelet a Jézuskának, és pecsételjék le ezzel.

Ez van tehát a dobozban — ha komplett bélyegzőt vásárol a Bélyegző Expressznél, máris viszi a futár.

Mit tegyen, ha szeretné megkapni ezeket az ajándékokat?

Rendeljen most bélyegzőt a Bélyegző Expressztől, és máris visszük az ajándékot!

Ha pedig tetszett ez a bejegyzés, nyugodtan nyomja meg a tetszik (magyarul: Like) gombot.

Ne iratkozzon fel a Bélyegző Expressz Blog blogértesítőjére, ha nem szeretne értesülni az ilyen hírekről. Ha mégis szeretne, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor  gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Bélyegző Expressz Blog -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Gabor Wolf, Gabor Wolf. Gabor Wolf said: Ez igen! RT @belyegzoexpress Mivel…
  2. Miért ne rúgná fel a szabályokat? — Ajándék minden bélyegző mellé | Bélyegző Expressz Blog - [...] szeretne kapni az év végi forgalomnöveléshez, akkor kattintson ide, mert összegyűjtöttünk Önnek egy egész dobozra valót! [...]