Kérdezze Rékát éjjel-nappal — még ajándékot is kap!

Szerző: | nov 23, 2010 | bélyegző ügyfélszolgálat 0-24, Nincs kategorizálva, Réka

belyegzo-expressz-ugyfelszolgalat-0-24Bemutatom Önnek Rékát, az új ügyfélszolgálatosunkat. Réka pár napja csatlakozott hozzánk, és vállalta, hogy segít Önnek eligazodni a weboldalunkon. Bármikor fordulhat hozzá, ha valamit nem talál, ha kérdései lennének.

Ha segítségre van szüksége, nem kell telefonálnia, hosszú, bonyolult menüsorok között eligazodnia, várni a kezelő jelentkezésére — Rékát nem is kell felhívni, ezért a segítségkérés Önnek egyetlen forintjába sem kerül.

Réka a honlapunkon keresztül érhető el, gyakorlatilag éjjel-nappal. Nem napi 8 órában, hanem sokkal többet van a gép előtt, és amikor nincs ott, akkor is megkapja az Ön üzenetét, és először Önnek válaszol. De a legtöbbször élőben is eléri.

Réka nem robot — Réka a mi új ügyfélszolgálatosunk. Mindent megtanult, amit tudnia kell ahhoz, hogy Önnek bármikor segíteni tudjon.

Sajnos nem főz nekünk kávét és nem ken szendvicseket.

De Önnek hozott ajándékot! Ha a honlapunkon Rékára kattint — vagy elfogadja Réka chat meghívását —, és nálunk rendel bélyegzőt, Réka megajándékozza Önt Wolf Gábor Navigátor Marketing Magazinjának "Hajrá a finisben!" című különkiadásával.

Hogy mi a Navigátor Magazin?

Nos, ez az az évente 12-szer megjelenő marketing kiadvány, aminek azt köszönhetem, hogy a cégem működik, hogy ügyfeleim vannak, hogy a konkurenseim hiába másolnak mindent, ami másolható, mindig vannak új ötleteim.

Wolf Gábort a legtöbbeknek nem kell bemutatni, és nem azért, mert ő Wolf Kati bátyja. (Egyébként ő az.)

Aki mégsem ismerné Magyarország — szerintem — legjobb kkv marketing tanácsadóját, a legjobban akkor jár, ha ellátogat a Marketing Commando weboldalára, és rögtön elkéri Gábor ingyenes marketing anyagait.

FIGYELEM! Ez a Navigátor Marketing Magazin különszám NINCS az ingyenes anyagok között, ezt Gábor direkt a Bélyegző Expressz ügyfeleinek küldte. (Kösz, Gábor!)

Miért érdemes megszereznie ingyen ezt a Navigátor Marketing Magazint?

Nos, a Navigátort pénzért is érdemes megszerezni, ingyen meg aztán főleg. Ez a szám egyébként is minden pénzt megérne, ugyanis az év végi hajrához ad briliáns ötleteket.

Ebben a különszámban több más fontos dolog mellett erről olvashat:

 

 

 

 

 

 

 

  • Hogyan hozza be az év végén az egész éves lemaradást? (Elég jó ígéret?)
  • TESZT: Mennyire áll készen a 4 legfontosabb területe az év végi hajrára?
  • Vevőszerzés, kosárérték növelés — elég jó téma az év végén?
  • Hogyan adjon el gyakrabban a már meglévő vevőknek?
  • A vevő titokzatos válságkezelő-agyközpontja — és hogyan lesz ebből eladás
  • Mit kezdjen a kamikaze-konkurensekkel?

… és még egy csomó jó ötlet, kifejezetten olyan vállalkozások számára, amilyen az Öné is!

Mit kell tennie, ha szeretné megkapni a Navigátor Marketing Magazin különszámát?

Egyszerű!

Mielőtt bélyegzőt vásárol, kattintson a Bélyegző Expressz honlapján a chat kérő ikonra (a képre, amelyen Rékát látja), vagy ha Réka előbb köszön Önre, akkor az "Elfogad" gombra kattintson.

Ha kérdése, kérése van, mondja el Rékának, aki boldogan segít majd Önnek, és elmondja, mi a titkos jelszó, amit a megrendelése mellé el kell küldenie akár a webáruházban vásárol, akár e-mailben, akár faxon, egyszóval bárhogy rendel.

Ha ezt a titkos jelszót elküldi (a jelszó naponta változik), automatikusan megkapja a Navigátor Marketing Magazin különszámát.

És még egy ajándék!

manna-szappan1Réka kizárólag Manna Natúr Kozmetikumokat használ, és Önnek is küld egy pici Manna natúr szappant. A hölgyek azért fogják szeretni, mert finom illata van, és tényleg nem használtak hozzá semmilyen mesterséges anyagot. Ráadásul ha ezt használják, akár el is felejthetik a kézkrémet — ez a szappan tényleg nem szárít. Nem úgy, mint a reklámban, hanem igaziból. Sőt, a benne lévő növényi olajak még… na, ezt a hölgyek jobban tudják.

Különösen jó azoknak, akiknek a bőre érzékeny, bátran fürdethet vele kisgyerekeket is — szóval van mit szeretni benne a finom illatán kívül is.

Férfiak pedig azért örülnek majd neki, mert hazavihetik a feleségüknek, aki pontosan fogja tudni, hogy ez miért jó.

Keresse Rékát!

Ha bélyegzőt szeretne rendelni, minden kérdésével bátran fordulhat Rékához, és ehhez még telefonálnia sem kell!

Látogasson el a Bélyegző Expressz honlapjára, kattintson Réka fotójára vagy fogadja el a Réka által kezdeményezett chat-et, és megtudja a titkos jelszót, amit a megrendelése mellé kell írnia, ha kéri a két ajándékot: a Navigátor Marketing Magazint és a Manna natúr szappant.

Ismerje meg Rékát, és vigye el az ajándékokat!

Ha tetszett ez a bejegyzés, nyugodtan nyomja meg a "Tetszik" (magyarul: Like) gombot!

Ne iratkozzon fel a Bélyegző Expressz Blog blogértesítőjére, ha nem szeretne értesülni az ilyen hírekről. Ha mégis szeretne, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor  gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila
Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.
Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között
www.belyegzoexpressz.hu

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Bélyegző Expressz Blog -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Papp Zoltán and Horváth Attila. Horváth Attila said: Ismerd meg Rékát, még…