Bélyegző Expressz ünnepi nyitva tartás

Szerző: | dec 20, 2007 | bélyegző, bélyegző expressz

Bélyegző Expressz ünnepi nyitva tartásEz még nem a karácsonyi jókívánság – ez még szolgálati közlemény, de közérdekű.

Még folyamatosan megy a bélyegzőkészítő gép, de holnap délután kikapcsoljuk, és csak januárban indítjuk be újra.

Mikor és hogyan tud rendelni a két ünnep között, mikor kapja meg a bélyegzőt?

Itt minden kérdésre megtalálja a választ.

Ebben a naptári évben tehát a Bélyegző Expressz utoljára 2007. december 21-én tart nyitva. Az első munkanap 2008-ban: január 2.

Minden budapesti megrendelést, amely december 21-én reggel 9 óráig beérkezik, még aznap kiszállítunk. A 9 óráig leadott megrendeléseket expressz felár nélkül szállítjuk, legkésőbb délután 4 óráig megérkeznek a pecsétek.

Expressz megrendelést délig tudunk felvenni , az így megrendelt bélyegzőket – a szokásos felárral – 2 órán belül célba juttatjuk. Déli 12 óra után már óvatosan kezeljük az expressz megrendeléseket, ugyanis a város előre láthatólag közlekedésre alkalmatlan lesz, így a futárszolgálattal egyeztetve tudunk információval szolgálni arról, hogy valóban el tudjuk-e juttatni Önhöz a 12 óra után megrendelt bélyegzőt. Mindent megteszünk, ami technikailag, emberileg lehetséges – minden a város forgalmától függ.

Ha Ön nem Budapestről rendel, kérem, vegye figyelembe az alábbiakat.

Az ünnep előtt már csak akkor fog megérkezni Önhöz a bélyegző, ha azt még a mai napon, december 20-án megrendeli, hiszen a posta 1 munkanapos határidővel szállít. Karácsony előtt már csak a holnapi munkanap van, így csak a ma feladott küldeményeknek van esélyük holnapig megérkezni.

Amennyiben Ön vidékről rendel, a december 21-én 15:00 óráig beérkezett megrendeléseket még pénteken délután postára adjuk, de ezek már csak az ünnep utáni első munkanapon érkeznek meg Önhöz – várhatóan december 27-én, csütörtökön.

Bízunk benne, hogy a Magyar Posta – akiktől az év végével búcsúzunk, eddigi munkájukat megköszönve – a karácsonyi képeslap-áradat ellenére is tartani tudja az egy munkanapos szállítási határidőt. Januártól az ország minden pontjára futárszolgálattal szállítunk.

Hogyan rendelhet a két ünnep között?

A szokásos módon: faxon, e-mailben vagy bélyegző webáruházunkon keresztül.

Mikor készítjük el a bélyegzőket, és mikor jutnak el a termékek Önhöz?

A két ünnep között megrendelt bélyegzők gyártását 2008. január 2-án kezdjük meg.

Budapesti megrendelőink a két ünnep között leadott megrendeléseiket 2008. január 2-án, 12:00 és 16:00 óra között kapják meg.

Az ország többi részébe a két ünnep között megrendelt bélyegzőket 2008. január 2-án délután indítjuk útjára – ezeket a termékeket már futárszolgálat szállítja. A megrendelt termékek 2008. január 3-án érkeznek meg Önhöz.

Kérem, amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése volna, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, vagy tegye fel kérdését itt, a blogban.

Tisztelettel:

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

 

0 hozzászólás