Bélyegző Expressz

1163 Bp., Cziráki u. 26-32. (EMG Irodaház),
Főépület, I./115. | Tel.: +36 1 411 12 12
Nyitva: Hétfő-péntek 10:00-16:00 (Online 0-24)

Automata sorszámozók

Fémházas automata sorszámozók

Naponta több ezer lenyomat? Sokszor leejti a bélyegzőt? Erős szerkezetet keres, amelyet naponta több ezerszer se nehéz emelgetni, nyomkodni?  Váltsa a bélyegző a sorszámot teljesen automatikusan? Egy lenyomás után? Kettő után? Több után? Megtalálta!

Fémházas automata sorszámozó bélyegzők | automatikus számváltással | akár 15 karakteres számokhoz is

Az automata sorszámozó bélyegzők fém házzal készülnek, és beállítható rajtuk, hogy melyik sorszámtól kezdjék a számozást, és hány leütés után lépjen tovább a sorszám. Beállítható, hogy mindig ugyanazt a számot nyomja a bélyegzőnk, de választhatjuk azt is, hogy minden egyes leütés, vagy 2, 3, 4, 5, 6 vagy 12 egyforma leütés után lépjen tovább a számláló. Az egész egyetlen mozdulattal beállítható, és teljesen automatikus.

Beállítható, hogy egyszerre hány karakter látszódjon a lenyomaton. Például egy 6 karakteres sorszámbélyegzőn a 123-as sorszám megjeleníthető úgy is, hogy 000123, de úgy is, hogy a nullák ne látszódjanak előtte, vagyis az 123 számsor látszódjon. Amikor pedig a számláló elhagyja a 999-es számot, automatikusan megjelenik az ezres helyiértéken az 1-es, és az 1000-es sorszámot látjuk.

Természetesen a kiindulási sorszám is bármikor egy mozdulattal átállítható.

FIGYELEM!

Az automata sorszámozó bélyegzők olajos festékkel működnek. Ez azért fontos, mert a fém kerek kenőanyaga az olajbázisú festék. Soha ne használjon hozzá más festéket, mert ez nagyban károsítja a fém mechanikát.

Webáruházunkban a 6 karakteres sorszámozó bélyegzőt találja, de egyedi igénye esetén igen széles választékkal állunk rendelkezésére. Akár 10-nél is több karakterrel gyártott sorszámozó bélyegző is rendelhető.