+36 1 411 1212

Aláírás bélyegző? Így rendeljen, így használja!

Elmondom, mire jó és mire nem, hogyan használja és hogyan vigyázzon rá

Aláírás bélyegző biztonságosan, kényelmesen

Ne írja le a nevét százszor! Használjon aláírás bélyegzőt!

Mire jó az aláírás bélyegző?


Minden olyan helyzetban nyugodtan használhatja, ahol az aláírása csak kommunikációs elem, és nem hitelesít semmit.

Tulajdonképpen ez a kulcsmondat. Mert az aláírás bélyegző egy aláírás helyettesítő eszköz, de nem alkalmas hitelesítésre. Nem pótolja Önt, csak kifejezi az Ön üzenetét.


Egy aláírás bélyegzővel percek alatt több száz iratot szignálhat, anélkül, hogy ínhüvelygyulladást kapna. És ezt nagyon fogja szeretni benne. Ha pedig egyáltalán nem akar foglalkozni a papírmunkával, rá is bízhatja valaki másra. (Erről később bővebben.)

Amire biztosan nyugodtan használhatja:


• céges levelezésben
• marketing anyagokhoz
• belső használatú iratokhoz
• szóróanyagokhoz
• karácsonyi/ünnepi üdvözletekhez
• mindeféle kommunikációhoz
• PR anyagokhoz


Mire ne használja semmiképpen?

Nem hitelesíthet vele szerződést. Mivel az ott, a szerződés alján NEM az Ön aláírása. Az csak egy bélyegző lenyomat. Persze gondolhatja, hogy mivel minden szerződés annyit ér, amennyit betartanak belőle, és ha Ön elismeri, hogy az az aláírás eredeti, akkor nem lehet baj. De mi lesz, ha a másik szerződő fél esetleg nem szeretne betartani valamit a szerződésből, és arra fog hivatkozni, hogy az nem is érvényes, hiszen nincs rajta az Ön aláírása? Ezt nem érdemes megkockáztatni.

Mire nem használható még?
Nem tud vele banki átutalást indítani - bár ez csak azokat fogja zavarni, akik még nem online bankolnak.
És még valami.


Mindig nagyon de nagyon vigyázzon erre a pecsétre, és tartsa mindig maga mellett. Soha ne engedje, hogy olyan férjen hozzá, aki hamisításra használhatná! Igaz, akármilyen ügybe is keverné egy rafinált hamisító, egy írásszakértővel ki tud mászni belőle. De ki szeret zavaros ügyek miatt hatóságok előtt magyarázkodni és bizonyítgatni? Szóval vigyázzon rá, és használja arra, amire való, és amire a legtöbben használják: bármilyen nem-hivatalos iratra nyugodtan nyomja rá az aláírás bélyegzőt.Hogyan rendelhet?


Szükségünk lesz az Ön aláírására, lehetőleg - ez nem kritérium, csak nekünk egy könnyítés - az eredetinél nagyobb méretben. Azt szoktuk mondani, hogy az már nagyon jó, ha egy cigarettás doboz méretű aláírást tud firkantani egy fehér lapra. A golyóstollnál sokkal szebben szkennelhető a vékony hegyű filctoll, mondjuk 0,5 vagy 0,7 mm vastag hegyű. A lényeg, hogy ne legyen bumfordi vastag. Fontos, hogy a lap fehér legyen, mert szkennelni kell majd. Ha személyesen rendel, akkor mindezeket megoldjuk Önnek. Ha nem akar utazni - mint az ügyfeleink többsége -, akkor elegendő, ha az így kapott aláírást beszkenneli, és elküldni nekünk a belyegzo@belyegzoexpressz.hu e-mail címre a nevével, elérhetőségével. Kérjük, hogy adjon meg telefonszámot is. A többit megoldjuk Önnek.
Vagyis: visszahívjuk, egyeztetjük, hogy az adott aláírás mekkora bélyegzőben mutatna jól, elmondjuk, hogy ez mennyibe fog kerülni, és ha Ön ezt jóváhagyja, máris gyártjuk az aláírás bélyegzőt. Mindenzt azonnal, éspedig expressz felár nélkül.


Segítséget kérek!