Mit szólna egy iPhone 4-hez az új bélyegzője mellé?

Szerző: | márc 10, 2011 | bélyegző, iphone, iphone 4, printy 4.0, trodat | 3 hozzászólás

belyegzo-expressz-iphone-4-nyeremenyjatek-printy-4Szerencsére mindig vannak olyanok, akik nem törődnek bele abba a hazugságba, hogy ebben a világban átlagos embernek kell lenni. Olyanok, akiknek elegük van abból, hogy ez a világ átlagembereket keres átlagos állásokba, és átlagos termékeket akar eladni nekik.

"Akik elég bolondok hozzá, hogy azt higgyék, megváltoztathatják a világot, meg is teszik."
(Steve Jobs)

Az új Printy — mint az iPhone — valami egész más, mint amit korábban el tudtak képzelni. A tervezésekor nem abból indultak ki, hogy most milyen egy bélyegző, hanem abból, hogy milyen lenne az ideális bélyegző.

Az iPhone 4-et ugyanazért tartom zseniális terméknek, amiért az új Trodat bélyegzőt. (Mindkettőt használom is, nem csak beszélek róla, hogy jó.)

  • Az új Printy 4.0 annyiban hasonlít csak a korábban ismert bélyegzőkre, mint az iPhone a korábban használt telefonokra: semmiben. Korábban az emberek nem ilyennek ismerték a bélyegzőt.
  • Hús-vér embereknek tervezték, méghozzá úgy, hogy hatalmas tömegektől kérdezték meg, hogy mi az, amit szeretnek, és mi az, amit ki nem állhatnak a jelenlegi bélyegzőjükben. A válaszokból összeállt, hogy milyen is lenne egy olyan bélyegző, amit a legkényesebb vásárlók is imádnának. Ezt végül megtervezték, legyártották — és most itt van.
  • Már méterekről látszik, hogy ebben van valami más. "A dizájn nemcsak arról szól, hogy valami hogy néz ki, vagy milyen érzést kelt. A dizájn az, ahogyan működik…" (Steve Jobs)
  • Ebbe tényleg bele lehet szeretni első látásra.
  • "Egy ilyen pici izébe nem férhet bele ennyi minden!" (Az új Trodat bélyegző lenyomatméretei nem változtak, de 35%-kal kisebb lett a ház — jobban kézre áll, és jobban elfér a táskában, akár a zsebben is.)

Kézenfekvőnek tűnt tehát, hogy az új Trodat Printy 4.0 mellé egy iPhone 4-et is adjunk a vevőinknek.

Érdekli, hogyan kaphatja meg?

Szívesen odacsúsztatnék minden új Printy mellé egy iPhone 4-et is, mert a mi vevőink a legjobbak, tehát megérdemelnék. De mivel ez a telefon annyiba is kerül, amennyit ér (tehát jogosan drága), a Trodat bélyegző pedig bár nem a legolcsóbb a piacon, annyira azért mégsem drága, hogy az árrésbe bele tudtuk volna préselni egy iPhone 4 árát, Steve Jobs pedig épp nem volt elérhető, amikor alkudni akartunk az árból, más módszert kellett választanunk.

Egy biztos: szerettem volna, ha Ön az új Trodat bélyegző mellé hazavihetne egy olyan okostelefont, amit egy egész világ kedvel (és amit egy egész világ másol).

Mindenki iPhone-t akar, az is, aki végül egy másik, olcsóbb telefont vásárol, ami kísértetiesen hasonlít rá, csak nem ugyanazt nyújtja. De amint valaki megengedheti magának — és ők egyre többen vannak —, nem éri be kevesebbel: megveszi az iPhone-t. És soha többé nem érdekli más megoldás.

Szeretném, ha Önnek is lehetne egy!

És most végre meg is szerezheti!

printy-4-iphone-nyeremenyjatek

Ha Ön 2011. május 31-ig új Trodat Printy 4.0 bélyegzőt vásárol a Bélyegző Expressznél, ezzel a vásárlással egy iPhone 4-et nyerhet.

Ha már van iPhone 4-ese, akkor egyrészt jól fog mutatni mellette az új Trodat bélyegzője, másrészt így is van legalább három oka arra, hogy ne dobja el az új bélyegző dobozát, amelyen a nyeréshez szükséges azonosítót találja.

  1. Nem csak iPhone 4-et, hanem iPod Shuffle-t is nyerhet.
  2. Ha nem Ön viszi haza valamelyik Apple nyereményt, még mindig megnyerheti az egyik DVD lejátszót.
  3. Ha azt is más nyerné meg, még mindig nyerhet egy 5000.- forint értékű könyvutalványt. (Ne feledje, a szegényeknek nagy tévéje, a gazdagoknak nagy könyvtára van.)

Hogyan nyerheti meg az iPhone 4-et vagy a többi nyeremény egyikét — az iPod Shuffle-t, a DVD lejátszót vagy a könyvutalványt?

  1. Rendeljen egy Trodat Printy 4.0 bélyegzőt (az új Trodatot) a Bélyegző Expressznél!

     

    4 soros új Trodat Printy 4.0-át kérek! >>>
    5 soros új Trodat Printy 4.0-át kérek! >>>
    6 soros új Trodat Printy 4.0-át kérek! >>>
     

  2. A bélyegző dobozán talál egy sárga matricát, a matricán pedig egy kódot (betűket és számokat vegyesen).
  3. Regisztráljon a Trodat nyereményjáték oldalán, és adja meg a kódot! FIGYELEM! Számítanak a kis-és a nagybetűk!
  4. Azonnal meg fogja tudni, hogy nyert-e.
  5. Ha nyert, minden további teendőről értesül a nyereményjáték oldalán.
  6. Ha bárhol elakad, bátran hívja munkaidőben (hétköznap 9 és 17 óra között) a Bélyegző Expressz ügyfélszolgálatát, vagy kérdezze Rékát a chat-en.

Ilyenkor mindig gondolni kell azokra, akik nem a vevőink, de mániákusan keresik, hogyan és mibe lehetne belekötni, ezért mielőtt ők befűzhetnék az A/4-est, gyorsan a kötelező apróbetű.

A játék részleteiről, a jogi hátteréről, a hivatalos (=unalmas jogi szövegekkel megterhelt, ámde kötelező) játékszabályzatról ide kattintva olvashat.

Itt szeretnék köszönetet mondani a Trodat Magyarországi Képviseletnek a nyereményjáték megszervezéséért! Ilyenkor újra meg újra igazolva látom, hogy jó döntést hoztam, amikor ezt a márkát választottam.

Ha úgy érzi, hogy vásárlás előtt ez az a pillanat, amikor meg kell nyomnia a Tetszik (magyarul: Like) gombot, a világért sem akarom lebeszélni róla!

Ne iratkozzon fel a Bélyegző Expressz Blog blogértesítőjére, ha nem szeretne értesülni az ilyen hírekről. Ha mégis szeretne, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor  gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

Csatlakozzon a Bélyegző Expressz rajongóihoz a Facebook-on!

3 hozzászólás

  1. Kapeller Anikó - NessieGraf

    Ha új bélyegzőt veszek mostanában az nem a nyeremény reményében lesz és nem azért mert kell. Azért lesz, mert élmény volt elolvasnom ezt az oldalt, így ahogy van. 🙂

  2. Szalai Gabriella

    A szegényeknek nagy tévéje, a gazdagoknak nagy könyvtára…Attila, ezt hol hallottad? 🙂 Aranyos!

    • Bélyegző Expressz

      @Anikó:
      Azért szeretek írni, mert ilyen olvasóim vannak!

      @Gabi:
      Először Wolf Gábortól hallottam. És biztos vagyok benne, hogy ő is hallotta vagy olvasta valahol. De tanulságos!